Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, reunire la Drâmbar pentru o primăvară fierbinte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia, reunire la Drâmbar pentru o primăvară fierbinte, până în prezent nefiind multe noutăți în efectivul celei mai bine clasate dintre conjudețenele prezente în Seria 9.

 

CSU Alba Iulia, cea mai bine clasată divizionară terță din Alba are reunirea astăzi, în aceeași zi cu concitadina CSM Unirea Alba Iulia, la Drâmbar, gândurile studenților îndreptându-se spre calificarea în play-off.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Universitarii vor efectua un cantonament centralizat pe plan local (spre deosebire de anii precedenți), prefigurându-se o iarnă fără prea multe transferuri, certă fiind plecarea atacantului D. Todoran (împrumutat de la CFR Cluj). După toate probabilitățile, zilele viitoare antrenamentele se vor desfășura pe teren sintetic, pe “Pielarul”, la Sebeș. Sunt prevăzute și 8 jocuri de verificare, după cum urmează: CSC Șelimbăr (25 ianuarie), Metalurgistul Cugir (3 februarie), Unirea Ungheni (10 februarie), Poli Timișoara (14 februarie), Jiul Petroșani (17 februarie și 1 martie), Industria Galda de Jos (20 februarie) și ACS Mediaș (23 februarie).

*Bruno vrea transferuri

Antrenorul principal Bruno Vienescu intenționează să poarte o discuție cu conducerea administrativă pe tema unor achiziții menite să întărească lotul în perspectiva unei primăveri fierbinți, cu 3 etape decisive rămase din sezonul regular.

Reluăm pregătirea cu gândul să continuăm parcursul bun din tur și să ne atingem obiectivul. Sper să avem terenuri bune la dispoziție, să nu riscăm accidentări și să ne putem pune în aplicare tactica și sistemul de joc. Sper să avem în continuare sprijin din partea conducerii pentru a obține maximum în acest sezon. Am urmărit și câțiva jucători pe care i-aș dori în acest retur la CSU, pentru că știu ce ne așteaptă. Vor fi meciuri cruciale în probabil cea mai echilibrată serie de Liga 3 din acest sezon. Și de aceea trebuie să ținem pasul cu contracandidatele noastre. Toate echipele din Top 6 s-au întărit sau cu siguranță caută să se întărească, ceea ce va crește nivelul competiției și mai mult. Trebuie să ne pregătim cu determinare maximă pentru a ne putea bucura la finalul sezonului, deoarece avem un grup de jucători unit și valoros la CSU. Iar împreună cu Nicolae Ghișa și Raul Unchiaș, făcând câteva ajustări, și cu suport din partea părții administrative, vom fi mai puternici din martie”, a transmis Bruno Vienescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea