Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – pe locul secund în Divizia A

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    CSU Alba Iulia a învins în deplasare, scor 91-68 (25-27, 22-15, 23-11, 21-15), pe Universitatea CSM Oradea, într-o partidă care a contat pentru etapa a 8-a a Campionatului Naţional de baschet feminin. Echipa lui Tomas Bilek a început relaxat şi a încheiat primul sfert în dezavantaj, scor 25-27, dar apoi a dominat confruntarea până la final. Ajunsă pe locul secund, CSU Alba Iulia a realizat cea de-a şaptea victorie din opt partide şi va întâlni în următoarea etapă pe teren propriu pe CS Olimpia Braşov (de unde a venit Cristina Grama şi se regăseşte Ana Maria Chirilă) sâmbătă, 12 noiembrie, ora 17.00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
„Ne-am făcut meciul greu, au existat unele greşeli în atac şi ne-am făcut jocul abia după pauza mare, în sfertul al treilea desprinzându-ne  decisiv”, a afirmat antrenorul Tomas Bilek. „Apărarea nu a fost la nivelul la care trebuia să fie, dar atât timp cât am câştigat, nu avem de ce să ne plângem. Eu am jucat cu multă încredere, mi-au intrat bine aruncările şi sunt mulţumită”, a declarat Breanna Salley, principala realizatoare a întâlnirii, ce a stabilit un record (28) al punctelor înscrise de o echipieră a grupării albaiuliene în această ediţie. Pentru CSU Alba Iulia au marcat Breanna Salley – 28 de puncte, Katya Abramzon – 26, Eniko Tarţa – 12, Nadia Parker – 10,  Taneisha Harrison – 8, Elena Dincă – 5, Luminiţa Manta – două. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea