Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – echipa „pierdută” în Ungaria, la graniţa cu România, aproape o zi, între două vame!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nebunie au suportat echipierele CSU Alba Iulia în aceste zile, formaţia din Cetatea Marii Uniri fiind „pierdută” aproape o zi în ţara vecină Ungaria, din motive legate de formalităţile vamale, din pricina „stranierelor” din lot! Plecate miercuri dimineaţa spre Viena, au parcurs în jur de 730 de kilometri (peste 9 ore în autocar), jucătoarele au jucat evoluat seara în Liga Europei Centrale, cu Flying Foxes Viena şi apoi au purces spre România, petrecând noaptea pe drum.

Teoretic, mai aveau în faţă un parcurs de circa 600 de kilometri si un nou „episod” de 6-7 ore în autocar, însă au urmat calvarul: plimbare in Ungaria, de la vama de lângă Satu Mare, până la un punct vamal apropiat de Oradea, la Borş. Alte complicaţii… Încercările noastre de a afla ce s-a întâmplat cu adevărat s-a lovit de refuzul oficialilor albaiulieni de a dialoga telefonic, în ciuda numeroaselor apelurilor, cu excepţia rectorului Daniel Breaz. Fatalitate, concurs nefericit de împrejurări, dezinteres, neglijenţă, câte puţin din fiecare a făcut ca CSU Alba Iulia, echipă pretendentă la titlul de campioană să tracă prin momente penibile.

Cele 5 jucătoare riscau să aivă interdicţie de a mai pătrunde în România în următoarele 3 luni, la fel ca şi MiroslavPopov.

*”Straniere” cu vize expirate, au ajuns în România după ora 19.00…

Tiffany Brown, Chadijah Whittington, Chastity Reed şi Breanna Salley, dar şi ceilalţi „stranieri”, antrenorul Miroslav Popov împreună cu jucătoarele Sasa Cadjo şi Jovana Vukoje, au avut de furcă la graniţa dintre România şi Ungaria, astfel că, în jurul orei 19.00, după aproape o zi petrecută prin autocare şi rătăcită prin ţara vecină, CSU Alba Iulia încerca să intre în ţară pe la Borş şi a reuşit, în efectiv complet!!!!!… Mai sunt 20 de ore până la jocul cu echipa lui Petru Eleş, la Satu Mare. Schimbarea de planuri, cu hotelul de la Oradea nu era inclusă în plan… Să nu uităm ca sâmbătă mai sunt vreo 130 de kilometri până la Satu Mare, alte ore cu genunchii la gât şi apoi vine ultimul episod ci „Cireşarii în vacanţă” – varianta de Alba, retur Satu Mare – Alba Iulia, încă o porţie minimum 4 ore şi 290 de kilometri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea