Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CSU Alba Iulia – ACS Tg. Mureș 3-4 (2-2), partidă cu miză pe „Cetate” în ultima reprezentație a anului

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSU Alba Iulia – ACS Tg. Mureș 3-4 (2-2), partidă cu miză pe „Cetate” în ultima reprezentație a anului

În ultima reprezentanție a anului din Seria 9 a Ligii 3 de fotbal, CSU Alba Iulia a fost învinsă cu 4-3 (2-2), pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, de ACS Târgu Mureș.

A fost o confruntare în care studenții au condus cu 1-0 și 2-1 dar au suferit a doua înfrângere consecutivă și și-au complicat situația în cursa pentru play-off.

Una dintre cele mai frumoase partide de pe arena albaiuliană din sezonul 2023-2024 al eșalonului terț a fost urmărită de circa 200 de spectatori, între care și destui susținători ai formației din județul Mureș, care și-a continuat seria pozitivă la Alba Iulia.

Forțată de accidentarea „căpitanului” Răzvan Greu, intrarea pe teren a lui Clinton Osei, produsă la mijlocul primei reprize, a contat foarte mult în stabilirea rezultatului final, jucătorul ghanez fiind omul disputei, cu două goluri purtând semnătura sa, ultimul fiind o adevărată bijuterie.

*1-0; MIN. 5: VASINC, reluare cu capul din 6 metri

*1-1, MIN. 15: JORZA egalează, tot cu capul, de la 7-8 metri

*2-1, MIN. 39: BIDULESCU finalizează o fază prelungită de atac

*2-2, MIN. 42: OSEI finalizare la colțul lung după o paradă a portarului Șerban

*2-3, MIN. 60: PREKLET, cu capul, după un corner. Cu un minut mai devreme, portarul Șerban a parat un penalty executat de Rareș Gliga, care l-a și obținut. La faza dictării penalty-ului Rareș Popa a văzut al doilea galben și a fost eliminat.

*2-4, MIN. 73: OSEI, cu o execuție spectaculoasă

*3-4, MIN. 90+5: TODORAN, șut la colțul lung din poziție singur cu portarul

„În ciuda terenului dificil, două echipe bune au făcut un meci spectaculos, și nu doar prin prisma numărului de goluri marcate. Din păcate, în ultimele două meciuri nu am reușit să acumulăm niciun punct, astfel că ultimele trei partide din campionatul regular vor fi pentru noi adevărate finale pentru calificarea în play-off. Cred că meritam mai mult după aspectul jocurilor din ultimele două etape, dar așa-i fotbalul. Intrăm în iarnă cu un total de 24 de puncte și situați pe locul 4, ultimul care asigură accesul în play-off, deși speram la mai mult. În privința calificării în play-off, din fericire, suntem încă la mâna noastră. În meciul cu echipa din Târgu Mureș opinez că jocul s-a rupt în momentul eliminării lui Popa, care a plătit tribut lipsei de experiență, dar în viață toți greșim, așa că trebuie să acceptăm că așa a fost să fie atunci. În ciuda inferiorității numerice am oferit în continuare un joc destul de consistent și ne-am creat ocazii. Din păcate am ratat câteva șanse bune până la marcarea golului 3, care a venit prea târziu…”, a declarat antrenorul Bruno Vienescu. 

CSU Alba Iulia: Al. Șerban – Kilyen / cpt., Niakate (87, Bucurică), R. Popa, V. Boldea (89 Tronea), M. Șerban, Giurgiu, Bidulescu (63, Gilyen), Pîntea, Vasinc (63, Cisse), Serebe (89, D. Todoran). Rezerve: Gal, Cunțan, Kouadio, Cărăbineanu. Antrenor Bruno Vienescu

ACS Tg. Mureș: Kis – Bărăbaș (87, Moraru), Caliani (87, Moldovan), Csala, Dumbrăvean, Gliga (87, Barabas), Greu / cpt. (30 Osei),  Jorza, Preklet, Sarkozi (77, Csaki), Todoran. Rezerve: Lukacs, Botorok, Oprea, Precup. Antrenor Flavius Sabău.

Arbitri Al. Manea (Timișoara), S. Găluți (Sântana), Nicoleta Șușcă (Arad) Observatori C. Danciu, T. Biriș (ambii Hunedoara)

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea