Rămâi conectat

Sport

CSȘ Blaj și CS Ocna Mureș s-au calificat la turneul semifinal 2, la volei speranțe masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

După Atomic Blaj (la speranțe feminin), alte două echipe din Alba au reușit să acceadă în faza superioară a competițiilor juvenile organizate de Federația Română de Volei. Este vorba despre formațiile CSȘ Blaj și CS Ocna Mureș, care în urma turneelor semifinale disputate recent, la Ștei și respectiv Zalău, au obținut calificarea în turneul semifinal 2 rezervat speranțelor, la masculin.

Conform FRV echipele clasate pe primul loc în fiecare din cele 4 grupe semifinale s-au calificat direct la turneul final, care va avea loc în perioada 11-15 mai. Formațiile situate pe locurile 2 și 3 vor juca în turneele semifinale 2, fază programată în zilele de 9 și 10 aprilie (sunt 8 echipe ce vor fi repartizate în două grupe, iar primele două se califică între primele 8 din țară).

Echipa din “Mica Romă” (foto), pregătită de Silvia Marcu a evoluat la Ștei, în Seria K, unde a pierdut, scor 0-3, meciurile cu CSȘ “Avram Iancu” Ștei și CSȘ Zalău, dar a învins CSȘ 2 Baia Mare, scor 3-1. Lotul a fost format din Antonio Dancu/ cpt, Raul Șilean, Tudor Iuga, Andrei Șuteu, Andrei Câmpean, Adrian Bolgar, Rareș Cojocaru, David Deneș, Gabriel Coman, Teodor Jidveian, Alexandru Sechel și Horea Luncean.

La Zalău, în Seria J, a participat CS Ocna Mureș (fostă colegă de serie cu CSȘ Blaj în prima parte a campionatului), care, la rându-i a câștigat o întâlnire (3-1 cu CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni) și a suferit înfrângeri, în minimim de seturi, în disputele cu Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău și CSȘ Caransebeș. Antrenorul Lucian Victoratos a avut la dispoziție următorul efectiv: Vlad Avram, Matei Orian, Vladimir Victoratos, Tudor Nistor, Sebastian Onișor, Adrian Sanislav, Filip Mureșan, Darian Andone, Bogdan Sciulea, Arian Bartha, Erik Trifan, Nimrod Bartha.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea