Rămâi conectat

Sport

CSȘ Blaj are trei echipe calificate în turneele semifinale la volei | În 7-9 mai, în „Mica Romă”, turneu semifinal rezervat juniorilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Clubul Sportiv Școlar Blaj are trei echipe calificate în turneele semifinale ale competițiilor voleibalistice juvenile, după formațiile de cadeți (antrenor Alexandru Man) și cadete (antrenor Dan Moldovan) venind și rândul juniorilor, pregătiți de același Alexandru Man.

Trupa din “Mica Romă” a reușit acest lucru în urma turneelor disputate în weekend, la Arad, după ce a câștigat toate cele 5 întâlniri disputate. Mai mult, CSȘ Blaj (foto) va găzdui turneul semifinal al juniorilor, în perioada 7-9 mai, trimițând o solicitare în acest sens către FRV, participante fiind CNMB Rm. Vâlcea, LPS Oradea și CSȘ Zalău.

După o pauză de mai bine de un an, întrerupere provocată de pandemia de coronavirus, Federația Română de Volei a reușit să deblocheze activitatea la nivel de copii și juniori, reluându-se campionatele de juniori și cadeți, la finele lunii martie, respectiv la începutul lui aprilie. La acest nivel competițional, județul Alba a avut 5 echipe ce reprezintă cluburile CSȘ Blaj (4 echipe) și ACS Atomic Blaj (cadete), în condițiile în care deși s-a înscris, la cadeți și cadete, CS Ocna Mureș nu a mai luat startul. La faza semifinală, din 14-16 mai, s-au calificat echipele clasate pe primele două locuri în cele 6 serii (cadeți), respective primele două clasate în cele 10 serii (cadete), iar la turneul final (26-30 mai) se vor califica grupările clasate pe primele două locuri în seriile semifinale.

Dar iată ultimele rezultatele înregistrate:

*junioare, CSȘ Blaj a jucat în Seria F, alături de LPS Cluj, CSU Medicina CNUE Tg. Mureș, CSȘ Turda. În primul turneu, formația blăjeană a suferit eșecuri pe linie: 0-3 cu LPS Cluj și Medicina Tg. Mureș, 1-3 cu CSȘ Turda. În al doilea turneu, în weekend, la Tg. Mureș, CSȘ Blaj a înregistrat alte trei insuccese, 0-3 cu CSȘ Turda, 2-3 cu CSȘ Turda și 0-3 cu Medicina CNUE Tg. Mureș;

*juniori. CSȘ Blaj a evoluat în Seria D, împreună cu LPS Bihorul Oradea, CS Provolei Arad și CSȘ Caransebeș. CSȘ Blaj a învins cu 3-0 pe Provolei Arad și CSȘ Caransebeș și 3-2 cu LPS Bihorul Oradea. În al doilea turneu, la Arad, CSȘ Blaj a trecut de Provolei Arad, scor 3-1, și LPS Bihorul Oradea, scor 3-2, și are 5 victorii din tot atâtea meciuri. În faza semifinală (7-9 mai) acced primele două clasate din cele 8 serii, iar la turneul final se vor califica primele două locuri în seriile semifinale (19-23 mai).

*Încep și speranțele

În același context, menționăm că în luna mai se vor relua și competițiile rezervate speranțelor, la acest nivel fiind 4 echipe din județ: CSȘ Blaj (masculin și feminin), Atomic Blaj (feminin) și CS Ocna Mureș (masculin). La feminin, în Seria L sunt CSȘ Blaj (primul turneu) și Atomic Blaj, alături de Sport Team Alpha Sibiu (turneul doi) și CSȘ Turda. La masculin, în Seria E sunt două formații din Alba, CSȘ Blaj (turneul întâi), CS Ocna Mureș, CSȘ Caransebeș (turneul secund) și CSȘ “Avram Iancu” Ștei. Primul turneu este în 8-9 mai, iar al doilea în 22-23 mai, primele două clasate în fiecare serie calificându-se în faza semifinală (12-13 iunie). În faza finală (7-11 iulie) vor accede echipele clasate pe primele două locuri în fiecare serie semifinală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea