Rămâi conectat

Actualitate

CSŞ Blaj are o primă echipă calificată la un turneu semifinal al Campionatului Naţional de minivolei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de minivolei fete antrenată de Emil Ciufudean şi Horia Efrim s-a calificat la sfârşitul săptămânii trecute în penultima fază competiţională a Campionatului Naţional după ce a câştigat toate cele 5 partide cu scorul de 3-0.

Ca urmare a acestor rezultate, CSş Blaj a ocupat prima pozitie a Turneului Regional organizat în «Mica Romă», fiind urmată în clasament de CSŞ Ştei, cea de a doua calificată în etapa superioară. Blăjencele au mai evoluat în compania echipelor CSŞ Arad, CSŞ Topliţa, CSS Borş şi CSŞ Lipova.

Lotul CSŞ Blaj este format din Balu Andra Maria (Col. IM Clain), Muntean Raluca Simina (Col. IM Clain), Haţegan Elena Denisa (Col. IM Clain), Isăilă Veronica (Toma Cocişiu), Ştefănuţ Giorgiana (Toma Cocișiu), Ghejan Roxana (Toma Cocişiu), Gherman Alexandra (Col. IM Clain), Meteș Miruna (Col. IM Clain), Chiorean Lorena (Toma Cocişiu), Pușcă Adelina (Col. IM Clain), Răhăian Gabriela (Toma Cocişiu), Fluieraș Andreea  (Col. IM Clain), Raț Denisa  (Toma Cocişiu). O situaţie inedită este reprezentat de faptul că nu mai putin de 6 jucătoare titulare învaţă în aceeaşi clasă, respectiv clasa a VI-a A de la Colegiul National I.M. Clain.

Calificarea obţinută fără probleme certifică încă o dată tradiţia voleiului blăjean, talentul unei noi generaţii de voleibaliste şi chiar şansele reale la o medalie naţională.

CSŞ Blaj a câştigat titlul naţional la această categorie de vârstă acum 3 ani şi mai are în palmares o medalie de argint în 2010. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade Meteorologii ANM au emis marți, 18 iunie 2024, o atenționare cod portocaliu de caniculă și disconfort termic ridicat, valabilă pentru ziua de miercuri, 19 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea