CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 0-3 | Ultima repetiție înaintea debutului în Liga Campionilor

Paul Voicu - Primar 2020

Volei Alba Blaj a câștigat al 6-lea meci din actuala ediție a Diviziei A1, scor 3-0 (25-16, 25-15, 25-21), în deplasare, cu CSO Voluntari, campioana reușind a 6-a victorie  din tot atâtea întâlniri în actuala ediție.

A fost ultima repetiție a campioanei din „Mica Romă” înaintea debutului în grupele Champions League, meciul de marți, din deplasare cu Nantes.

ELIT

A fost a doua din cele trei deplasări consecutive pe prima scenă, programul intern suferind modificări în perspectiva jocurilor din Liga Campionilor. În Divizia A1, duminică, 24 noiembrie, se va disputa derby-ul cu Dinamo București, contând pentru etapa a 8-a a primei scene.

Echipa din „Mica Romă” a realizat un succes facil, în numai 61 de minute, antrenorul Darko Zakoc menajând mai multe titulare și a utilizat o formulă experimentală mizând pe talentatele Ștefania Cheluță și Francesca Alupei în formula de start, alături de alte voleibaliste tinere precum Cirovic, Rus, Oiwoh. Cele mai multe puncte pentru deținătoarea titlului au fost realizate de Ramona Rus, Sanja Gommans și Francesca Alupei – câte 11.

Mihail David - 2020

Volei Alba Blaj: Aleksandra Cirović 4 p – Ramona Rus 11 p, Noemi Oiwoh – 8p, Ștefania Cheluță – 7 p, Sanja Gommans – 11 p, Francesca Alupei 11 p – Kirsten Knip (libero): au mai jucat Femke Stoltenborg – un punct, Sanja Gamma – 2 p, Bianka Buša.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

 Meciul de la Voluntari  a fost ultimul dinaintea debutului în ediția actuală a LIgii Campionilor, programat marți, 19 noiembrie, de la ora 20.30, în deplasare, contra Nantes VB (în direct pe TVR 3).

Pentru a pregăti cât mai bine revenirea în cea mai importantă competiție dedicată cluburilor de pe “Bătrânul Continent”, programul echipei din “Mica Romă” în primul eșalon a suferit modificări.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...