Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 0-3 | Ultima repetiție înaintea debutului în Liga Campionilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat al 6-lea meci din actuala ediție a Diviziei A1, scor 3-0 (25-16, 25-15, 25-21), în deplasare, cu CSO Voluntari, campioana reușind a 6-a victorie  din tot atâtea întâlniri în actuala ediție.

A fost ultima repetiție a campioanei din „Mica Romă” înaintea debutului în grupele Champions League, meciul de marți, din deplasare cu Nantes.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost a doua din cele trei deplasări consecutive pe prima scenă, programul intern suferind modificări în perspectiva jocurilor din Liga Campionilor. În Divizia A1, duminică, 24 noiembrie, se va disputa derby-ul cu Dinamo București, contând pentru etapa a 8-a a primei scene.

Echipa din „Mica Romă” a realizat un succes facil, în numai 61 de minute, antrenorul Darko Zakoc menajând mai multe titulare și a utilizat o formulă experimentală mizând pe talentatele Ștefania Cheluță și Francesca Alupei în formula de start, alături de alte voleibaliste tinere precum Cirovic, Rus, Oiwoh. Cele mai multe puncte pentru deținătoarea titlului au fost realizate de Ramona Rus, Sanja Gommans și Francesca Alupei – câte 11.

Volei Alba Blaj: Aleksandra Cirović 4 p – Ramona Rus 11 p, Noemi Oiwoh – 8p, Ștefania Cheluță – 7 p, Sanja Gommans – 11 p, Francesca Alupei 11 p – Kirsten Knip (libero): au mai jucat Femke Stoltenborg – un punct, Sanja Gamma – 2 p, Bianka Buša.

 Meciul de la Voluntari  a fost ultimul dinaintea debutului în ediția actuală a LIgii Campionilor, programat marți, 19 noiembrie, de la ora 20.30, în deplasare, contra Nantes VB (în direct pe TVR 3).

Pentru a pregăti cât mai bine revenirea în cea mai importantă competiție dedicată cluburilor de pe “Bătrânul Continent”, programul echipei din “Mica Romă” în primul eșalon a suferit modificări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea