Rămâi conectat

Sport

CSO Cugir a câştigat Cupa municipiului Vulcan la handbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cso cugirRezultatele obţinute în ultima perioadă de către handbalistele cugirence la competiţiile organizate la nivelul judeţului Hunedoara, demonstrează potenţialul pe care îl au junioarele CSO Cugir. Cele două echipe de handbal ale clubului cugirean, junioare IV şi V, s-au remarcat la competiţia Cupa municipiului Vulcan, prin tehnicitate, disciplină şi calitatea jocului. Organizată recent de către administraţia locală şi CS Vulcan, competiţia a adus din nou faţă în faţă echipele de handbal din Cugir, Petroşani şi Vulcan.
În urma jocului disputat de către junioarele IV, CSO Cugir s-a impus în faţa CSS Petroşani cu scorul de 13-12, iar în faţa CSO Vulcan, cu 10-5. Învingătoare au fost şi handbalistele cugirene junioare V, care au întâlnit echipa CSO Vulcan pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 12 la 8, iar în retur să facă egal 8 la 8.
Ca urmare a acestor scoruri, CSO Cugir a primit Cupa municipiului Vulcan, precum şi titlul de Cea mai disciplinată echipă. Tot CSO Cugir se poate mândri şi cu alte titluri obţinute de către două dintre jucătoarele echipei. Este vorba de Karina Roman care a fost desemnată Cea mai tehnică jucătoare şi de Olinovici Marta care a fost numită Golgetera turneului.
Mobilizarea de care au dat dovadă handbalistele cugirence îi încredinţează pe cei doi antrenori, prof. Micu Petru şi prof. Başca Ioan, că fetele sunt pregătite de competiţiile euroregiunilor care vor începe în luna mai. “Urmează o perioadă de antrenamente, însă este foarte important că cele două echipe au reuşit să se mobilizeze, să comunice bine pe teren şi să aibă încredere în forţele proprii.Avem multe obiective pe care dorim să le atingem în viitor şi sperăm să beneficiem în continuare de sprijinul conducerii CSO Cugir şi al administraţiei locale. Profităm de ocazie şi mulţumim conducerii clubului pentru condiţiile create în vederea participării la turneele care au avut loc ” a declarat prof. Micu Petru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea