Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia l-a înregimentat pe Constantin Nica, fotbalist ce a jucat pentru echipa națională, Dinamo sau Atalanta!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Constantin Nica, fotbalist cu un CV impresionat unde figurează prezențe pentru reprezentativa României, la ultimul mandat al lui Victor Pițurcă, Dinamo sau Atalanta în  Serie A, a ajuns la divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia!

Ultima dată în Italia, la Pistoiese, jucătorul de bandă dreaptă (30 de ani) s-a înțeles cu gruparea din Cetatea Marii Uniri, fiind așteptat în aceste zile la antrenamentele conduse de Alexandru Pelici.

Credem că ne poate ajuta, la ce experiență vastă are. Rămâne să vedem în ce stadiu al pregătirii este”, a spus principalul “alb-negrilor”.

Conform Prosport Constantin Nica pleca, în 2013, de la Dinamo la Atalanta pentru 1.6 milioane de euro. La momentul respectiv, fundașul dreapta era văzut unul dintre viitorii jucători de bază ai echipei naționale. Zece ani mai târziu, fotbalistul născut în județul Ilfov a devenit liber de contract, are puțin peste 15 meciuri oficiale jucate din 2017 până în prezent și s-a antrenează singur la baza de la Săftica. Constantin Nica, un produs al Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare”, a bifat 30 de meciuri oficiale pentru Dinamo. În Italia, a prins 15 meciuri în Serie A, jucând cu formații precum AC Milan, Internazionale Milano și Juventus, dar a cariera a luat-o pe o pantă descendentă din cauza unei accidentări (fractură de peroneu). Ulterior, a fost împrumutat în al doilea eșalon, Serie B, la Cesena, Avellino sau Latina. A mai fost legitimat la FC Voluntari, Dunărea Călărași, Vojvodina (Serbia) și Pistoiese (Serie C, Italia). Crescut de Dinamo, apărătorul a activat pentru roș-albi în trei rânduri, în perioada 2010-2013, 2017-2018 și 2021. Constantin Nica a mai trecut pe la Atalanta Bergamo, Cesena, Avellino, Latina, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Vojvodina Novi Sad.

Sursa foto: Prosport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea