Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – încă două achiziții: Toni Suciu și Damian Cimpoieșu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Municipal Unirea Alba Iulia continuă campania de achiziții în vederea formării unui lot competitiv pentru ca în stagiunea viitoare să se atace promovarea în Liga 2 în anul în care clubul va celebra Centenarul, ultimele nume vizate fiind Toni Suciu (ex-Csikszereda Miercurea Ciuc) și Damian Cimpoieșu (fost la CS Ocna Mureș)

Oficialii grupării din Cetatea Marii Uniri au purtat numeroase negocieri, în dorința ca în 17 iulie, când va fi reluată pregătirea, antrenorul Stelian Gherman să aibă la dispoziție majoritatea jucătorilor vizați. Mai este dorit un portar Under, purtându-se discuții cu CFR Cluj și „U” Cluj în acest sens și de asemenea  un experimentat jucător ce a trecut prin Liga 1.

Astfel, „alb-negrii” sunt foarte aproape să ajungă la înțelegeri de principiu cu atacantul Toni Suciu (20 de ani) și fundașul Damian Cimpoieșu (22 de ani). Primul dintre aceștia este originar din Reghin, a fost component al loturilor reprezentative Under 16, Under 17, Under 18 și Under 20, a activat la Puskas Academy, la juniori, iar în ultimele trei stagiuni a evoluat în Liga 2, la Csikszereda Miercurea Ciuc și CSC Șelimbăr. În 2021 a devenit campion național la Under 19, după ce Csikszereda a învins Viitorul Constanța cu 2-1.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Achiziții la CSM Unirea Alba Iulia: Boldea (Metalurgistul Cugir) și Niakate (CFR Cluj)

Damian Cimpoieșu este turdean, la fel ca noul „principal” al Unirii Alba Iulia, și pe lângă prestațiile la Sticla Arieșul Turda a mai avut două sezoane la CS Ocna Mureș, ambele în Liga 3 (ultimul, în stagiunea precedentă). A mai fost legitimat la Ardealul Cluj, CFR Cluj și poate acoperi două posturi, fundaș central și mijlocaș central. Este curtat în această vară și de Arieșul Turda și de CSU Alba Iulia.

Foto: Puskas Academy


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea