Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Achiziții la CSM Unirea Alba Iulia: Boldea (Metalurgistul Cugir) și Niakate (CFR Cluj)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a rezolvat problema antrenorului principal, fiind anunțat Stelian Gherman, CSM Unirea Alba Iulia caută să transfere jucători pentru a alcătui un lot competitiv în vederea promovării în Liga 2, obiectivul fixat pentru stagiunea viitoare.

Astfel, „alb-negrii” au ajuns la un acord cu mijlocașul Mario Boldea (26 de ani, ultimele 3 sezoane la Metalurgistul Cugir) și de asemenea au acceptul de la CFR Cluj pentru a-l înregimenta pe fundașul Niakate Abdoulaye (23 de ani, în acest retur la CSC Dumbrăvița).

Iar lista de transferuri rămâne deschisă, pe ea mai figurând A. Vlad (ex-Corvinul Hunedoara) sau Dandea (Minaur Baia Mare). Boldea a fost o variantă vehiculată imediat după încheierea campionatului, când fotbalistul a terminat înțelegerea cu gruparea de sub Drăgana.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Niakate, un apărător central masiv din Coasta de Fildeș, ultima dară la FC San Pedro, a ajuns în România vara trecută, iar feroviarii l-au redirecționat inițial spre divizionara secundă Minaur Baia Mare.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea