Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, în negocieri cu Alexandru Pelici! “Dacă vin, doar de la iarnă. O să dau răspunsul în aceste zile”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia negociază cu Alexandru Pelici (49 de ani) în speranța că-l va convinge pe antrenorul din Timișoara să accepte provocarea și să preia gruparea “alb-negrilor”.

O discuție între reprezentanții clubului și Alexandru Pelici a avut loc duminică, iar tehnicianul bănățean a transmis că dacă va accepta propunerea o va face doar de la iarnă, urmând să ofere un răspuns ferm în aceste zile. Ar fi o adevărată lovitură din toate punctele de vedere pentru formația albaiuliană aducerea lui Pelici, cel care în 2004, acum două decenii, a terminat pe locul 6 în Divizia A cu Apulum Unirea Alba Iulia, fiind, atunci, cel mai tânăr “principal” din elită. Tocmai în așteptarea unui răspuns clar de la fostul selecționer al reprezentativei României Under 19, oficialii uniriști au prelungit timp de două etape interimatul pe banca tehnică, produs după plecarea lui Stelian Gherman la finele etapei a 5-a.

Am discutat, i-am explicat ce vrem, că-l așteptăm să se decidă. Alex a rămas că se mai gândește, o să mai vorbim zilele viitoare să știm exact când și dacă va prelua echipa. Până nu avem răspunsul său, nu discutăm cu altcineva”, a menționat Mihai Dăscălescu, președintele secției de fotbal a CSM Unirea Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Dorit foarte mult în “alb-negru”

Oficialii de la Alba Iulia mă doresc foarte mult, sunt onorat, mai ales că este vorba despre Unirea, dar nu se pune problema să merg acum. Dacă ar fi, doar de la iarnă, am și eu motivele mele în acest sens. Mă așteaptă să le dau “OK”-ul, lucru care o să-l fac zilele viitoare, pentru că nu vreau să-i încurc”, a spus Alexandru Pelici.

Acesta, după experiența neplăcută din acest sezon, de la FC Argeș, demis după 4 etape, preferă momentan să nu preia nicio echipă. Apreciat de suporterii albaiulieni, Alexandru Pelici are la activ 3 promovări în Liga 1 (ultima în 2021, cu CS Mioveni) și alături de Aurel Șunda este unul dintre cei mai iubiți antrenori care au activat pe banca tehnică a echipei care anul viitor va celebra Centenarul.

În Divizia A, Pelici a pregătit Unirea după plecarea lui Șunda în martie 2004, până în vară, la instalarea lui Gherman, devenind iar antrenor principal din septembrie 2004, în locul lui Stelian Gherman, până în martie 2005. În 2021, Alexandru Pelici a bifat 500 de meciuri din postura de antrenor principal, atunci fiind la CS Mioveni.

Cu un start de sezon ratat, CSM Unirea Alba Iulia încearcă să-l convingă pe Pelici să pregătească, în premieră, o formație din eșalonul terț, asumându-și riscul să sacrifice etapele rămase în acest an, în perspectiva unui proiect cu Alex în rol principal. În cazul în care tehnicianul bănățean nu va oferi un răspuns pozitiv, oficialii uniriști sunt obligați să se reorienteze spre alte nume


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea