Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, în dubla cu Transilvania Bistrița: victorie la Under 19, eșec la Under 17

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia, în dubla cu Transilvania Bistrița: victorie la Under 19, eșec la Under 17, jocuri contând pentru play-off-ul competițiilor juvenile organizate de FRF.

CSM Unirea Alba Iulia a câștigat al 7-lea joc consecutiv în play-off-ul Seriei 9 a campionatului Under 19, scor 3-1 (1-0) în deplasare cu Transilvania Bistrița și se menține lider, la o distanță considerabilă de urmăritoare. La a doua deplasare consecutivă „alb-negrii” s-au impus prin reușitele semnate de Maier (5) și Ionaș-Rădoi, dublă (58, 89), gazdele reușind să egaleze în minutul 50. CSM Unirea Alba Iulia are 48 de puncte și etapa viitoare întâlnește ACS Mediaș pe teren propriu, în etapa a 8-a, duminică, 7 aprilie, pe „Cetate” 2.

CSM Unirea: Korbl – An. Maier, P. Codrea, Elmanhaly, P. Alexandru, Cârja, D. Moldovan, V. Moldovan, Forrai, Buzilă, Pașca; au mai intrat Ionaș-Rădoi, Mihăilă, T. Gall, Pandor; rezerve T. Prodan, D. Olălău, M. Cristea. Antrenor George Țălnar.

La Under 17, uniriștii au pierdut, scor 0-1 (0-0), cu Transilvania Bistrița, tot în play-off, un meci între vecinele din ierarhie, despărțite de un punct, cu gazdele pe treapta a 3-a a podiumului. Antrenorul Vasile Ursu a mizat pe Duna – Chinde, Damian, Căt. Muntean, Bumbu, Borza, R. Stanciu/ cpt, Butnariu, Monescu, Cioruța, Orian; au mai intrat D. Suciu, R. Cristea, Bugnariu. După prima înfrângere din primăvară a albaiulienilor, runda următoare este joc intern cu Gloria Bistrița, liderul seriei. CSM Unirea are 26 de puncte (3 victorii, o remiză și 3 eșecuri în play-off) și se plasează pe poziția a 4-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea