Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia caută antrenor principal | Negocierile cu Adrian Vâsâi, blocate din motive financiare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia caută în continuare antrenor în perspectiva debutului eșalonului terț, sâmbătă, 27 august, la ora 18.00, în deplasare cu Sănătatea Cluj.

La meciul din Cupa României, 1-3 pe “Cetate”, cu CS Ocna Mureș, banca tehnică a fost asigurat de trio-ul din stagiunea precedentă, Marcel Rusu, Mircea Oprea și Petre Clep, în același timp în oficială aflându-se sibianul Adrian Vâsâi, ce a urmărit confruntarea conjudețenelor împreună cu Mihai Dăscălescu. Fostul selecționer al echipei naționale a României Under 19, participant în iunie la Campionatele Europene, în Slovacia (zero puncte au luat “tricolorii”, cu înfrâmgeri la limită în disputele cu Italia, Franța și Slovacia) a fost prima opțiune a oficialiilor albaiulieni în această vară. Cum situația grupării din Cetatea Marii Uniri era extrem de complicată (retrogradată în Liga 4, reprimită în Liga 3, emoții cu depunctarea, votarea preluării de către autoritățile locale și apoi aprobarea de către FRF a cesionării dreptului de participare în eșalonul terț dinspre AFC Unirea 1924 către CS Municipal Unirea), Vâsâi a întârziat cu răspunsul, preferând să aștepte clarificarea situației.

*Sâmbătă, debut în Liga 3

Între timp antrenorul de 57 de ani, s-a despărțit în mod oficial săptămâna trecută de Federația Română de Fotbal, și este angrenat în discuții avansate pentru preluarea selecționatei de tineret  din Kuweit. Pe de altă parte, la întâlnirea cu oficialii “alb-negrii” Vâsâi a avut solicitări financiare considerate extrem de ridicate pentru cel de-al treilea eșalon (l-am contactat în două rânduri telefonic, ieri, pentr a-i afla punctul de vedre, însă nu a răspus apelurilor). Oficialii formației albaiuliene nu au abandonat total pista și caută să rezolve problema noului antrenor principal existând șanse ca discuțiile să se finalizeze în aceste zile iar debutul eșalonului terț să fie abordat cu un alt antrenor, asta în condițiile în care se lucrează sub presiunea timpului.

La primul meci sub titulatura CSM Unirea Alba Iulia, prestația uniriștilor nu s-a ridicat la nivelul dorit, lucru firesc ținând cont de problemele existente la club în această vară și de faptul că pregăirile au fost reluate abia în 1 august, plus că efectivul pentru meciul cu conjudețenii a fost conturat abia vineri, după ce s-au înregistrat la FRF noile contracte. Au mai existat și probleme de lot, pentru Fetița (accidentat, va lipsi și la debutul Ligii 3), algerianul Adnan Benkirat (a revenit la Alba Iulia abia vineri), Oluwaseun Agbomoniyi (trebuie rezolvat dreptul de muncă în cazul nigerianului) sau Mihai Forna (ex-SCM Zalău, nu i s-a înregistrat la FRF rezilierea contractului cu “U” Cluj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea