Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia caută antrenor, după ce au căzut negocierile cu Marius “Papi” Popescu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia caută antrenor principal, după ce au căzut negocierile cu Marius “Papi” Popescu, prima variantă pentru preluarea băncii tehnice a “alb-negrilor” în stagiunea 2023/2024, când se vrea promovarea în Liga 2 pentru a celebra împlinirea unui secol de existență a clubului fanion al Albei.

Blocarea tratativelor încurcă planurile formației albaiuliene care trebuie să foreze alte piste (Francisc Dican, Mihai Iosif, Adrian Iencsi sau Valentin Suciu, printre alții).

Marius nu poate în acest moment să vină la Unirea, deși noi l-am vrut, iar el și-a dorit să facă acest pas. I-am înțeles punctul de vedere, îl acceptăm și ne reorientăm spre alte variante. Sunt mai multe propuneri, discutăm și vrem ca până la finele acestei săptămâni să rezolvăm chestiunea. Strategia de pregătire și campania de achiziții trebuie stabilite împreună cu antrenorul principal și tocmai de aceea, anumite negocieri cu jucători pe care vrem să-i transferăm sunt oarecum în «stand-by»”, a confirmat Radu Mircea Urcan, directorul CS Municipal Unirea Alba Iulia.

În perioada în care albaiulienii au așteptat un răspuns de la Marius Popescu, s-a vehiculat și numele lui Florentin Petre ca o posibilă variantă pentru banca tehnică, la sugestia lui Cornel Țălnar. În acel moment uniriștii au preferat atunci să nu o ia în calcule, din motive legate de o anchetă legată de trucarea unor meciuri din perioada Dacia Unirea Brăila.

Originar din Totoi (comuna Sântimbru), Marius Popescu este legat contractual până la finele acestui an de Viitorul Cluj și are o clauză de reziliere cifrată la 30.000 de euro, considerată “imposibilă” la acest nivel. “Papi” Popescu a purtat discuții cu Răzvan Zăvăleanu, finanțatorul Academiei de Fotbal Viitorul pentru a prelua CSM Unirea Alba Iulia însă s-a lovit de refuzul acestuia. Instalarea lui Marius Popescu, considerat prima opțiune, a fost de actualitate în ultima lună, imediat după încheierea sezonului anterior, iar blocarea tratativelor încurcă planurile formației albaiuliene care trebuie să caute alte variante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea