Rămâi conectat

Sport

CSM Târgovişte – CSU Alba Iulia 59-69 *Victorie de senzaţie pentru Popov şi compania în fieful campioanei

Tudor Stan

Publicat

în

CSU Alba Iulia a reușit o victorie de senzaţie pe terenul campioanei CSM Târgovişte, scor CSU Alba Iulia - CSM Targoviste3869-59 (19-16, 10-20, 16-13, 24-10) producând surpiza etapei. Popov declara după partida de miercuri contra Clujului că va merge la Târgovişte pentru a câştiga, iar vorbele celui mai bun tehnician din România s-au adeverit, iar CSU Alba Iulia s-a răzbunat pentru înfrângerea severă suferită în tur în faţa echipei lui Dan Fleşeriu.

Creditată cu şanse slabe pentru a câştiga la Târgovişte, CSU Alba Iulia s-a impus categoric la o diferenţă de 10 puncte în faţa campioanei României. Albaiuliencele au început bine partida, iar la capătul primului sfert Uiuiu şi compania conduceau cu 19-16. A urmat un regres în jocul echipei lui Popov, iar fosta jucătoare a CSU-ului, Ancuţa Stoenescu şi colegele sale au intrat cu avantaj la cabine, scor 36-29. După pauză, tactica lui Popov a dat roade, iar CSU a câştigat cel de-al treilea sfert, înainte cu 10 minute de final tabela indicând scorul de 49-45 pentru campioane. Ultimul sfert a însemnat o demonstraţie de baschet din partea echipei din Alba Iulia, ofensiva şi defensiva achitându-şi cu vârf şi îndesat datoriile. În cele din urmă, CSU Alba Iulia s-a impus cu 69-59 reuşind astfel o victorie de senzaţie în faţa echipei CSM Târgovişte.

*Miroslav Popov: “Nimeni nu se aştepta la această victorie!”

Tehnicianul echipei CSU Alba Iulia a reuşit din nou să scoată ce este ma ibun din echipa sa, iar acest lucru a culminat cu succesul răsunător reuşit de baschetbalistele din Alba Iulia în fieful campioanei României. “O victorie mare pe care nimeni nu se aştepta să o reuşim, având în vedere că ele ne-au învins în tur acasă şi sunt  cotate mai bine din punct de vedere valoric, dar le-am spus fetelor înainte de a face deplasarea aici că venim să jucăm relaxate, fără emoții, iar dacă ne facem jocul nostru normal, putem face surpriza. Acest lucru chiar s-a intâmplat, am avut o şansă în meciul de astăzi şi am profitat de ea, îmi felicit jucătoarele şi staff-ul, am făcut o treabă excelentă. Sunt fericit de acest succes şi că am jucat foarte bine, chiar dacă ne lipsesc două din sportivele importante”, a afirmat Miroslav Popov, antrenorul echipei CSU Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Jesicca Kuster – 19 puncte, Wumi Agunbiade – 16, Alexandra Uiuiu – 11, Valencia McFarland – 11, L’Oreal Price – 8, Marta Fodor – 2, şi Milica Deura – 2 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea