Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 *Repetiție utilă înaintea duelului din Cupa CEV cu Volley Koniz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj și-a respectat statutul de favorită și s-a impus în minimum de seturi în deplasarea cu CSM Lugoj, scor 3-0 (25-18, 25-18, 25-13), meci contând pentru etapa a 7-a a Diviziei A1 la volei feminin. Echipa lui Darko Zakoc a bifat astfel a 6-a victorie stagională consecutivă și este la egalitate de puncte cu Știința Bacău, pe locurile 1-2, cu 18 puncte (despărţite de setaveraj) asta pentru că Branko Gajic a învins cu Dinamo 3-0 pe CSM București (ce are un meci mai puțin).

Am întâlnit o echipă tânără, dar noi ne-am respectat statutul și n-am lăsat niciun dubiu asupra victoriei. La Sibiu va fi altceva, dar ne vom bate pentru calificare. Un oraș întreg lucrează pentru acest meci, din punct de vedere organizatoric, în speranța că vom reuși să ne atingem scopul„, a declarat Sergiu Ștefănescu.

Împotriva formației la care a fost împrumutată Denisa Viloiu, blăjencele au turat motoarele atât cât a fost nevoie, făcând doar un antrenament cu public în vederea meciului de miercuri de la Sibiu, returul Cupei CEV cu Volley Koniz.

În runda următoare a întrecerii interne, Volei Alba-Blaj va juca acasă cu „U” Cluj.

Darko Zakoc a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero), Martina Utla, Natasha Matseichyk, Adina Stanciu, Naoko Hashimotoau mai intrat Jacqueline Souza, Ioana Nemţanu, Adriana Dudnic, Tsvetelina Zarkova, Ramona Rus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea