Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir, sau victorie obligatorie pentru “roș-albaștri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir se deplasează mâine la Lugoj, în fieful penultimei clasate a Seriei a 4-a, meci programat vineri, 8 martie, de la ora 15.00, cu gândul de a recupera punctele pierdute printre degete în runda inaugurală a returului, remiză sub Drăgana, în superioritate numerică, cu Crișul Chișineu Criș.

Bănățenii au o zestre precară, numai șase puncte acumulate și nu contează pe Ankomah – eliminat runda precedentă pe “Cetate”, în disputa cu Unirea Alba Iulia. “Roș-albaștrii” s-au impus în tur cu 3-0, însă au ratat etapa anterioară oportunitatea de a se apropia la 4 “lungimi” de lider și a urca pe poziția secundă, clasându-se pe locul al 5-lea (cu 29 de puncte).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Venim după un egal neașteptat, meci în care am pierdut puncte printre degete și nu ne gândim decât la victorie. Nu avem altă variantă decât aceea să cucerim toate punctele. Întâlnim un oponent mai periculos decât în toamnă, ce s-a întărit cu mulți jucători și are antrenor nou. Ușor nu va fi, în condițiile în care adversarul dispută primul joc în fața suporterilor din 2019”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Cugirenii mizează și pe “veteranul” L. Itu, însă rămâne în continuare absent fundașul Șt. Radu – accidentat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea