Rămâi conectat

Sport

CSM Lugoj – CS Ocna Mureș 1-1 (1-1) | Primul punct pentru „lanterna roșie”, la debutul lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Mihai Manea a  reușit o remiză la debutul pe banca “lanternei roșii” Seriei a 4-a, 1-1 (1-1), la Lugoj, în confruntarea ultimelor două clasate din Seria a 4-a.

Cu șase înfrângeri din tot atâtea jocuri, nou-promovata a reușit să nu plece cu mâna goală din Banat, smulgând un punct de moral, portarul Iviniș reușind să pareze o lovitură de pedeapsă executată de Dobra (68, fault făcut de Cr. Ivașcu)! „Soda dragă” putea pierde, dar și câștiga, dacă includem în context ocaziile lui Borșoi (65), Hidișan (77), M. Domșa (82), Val. Drăgan (87).

Noul principal a preluat echipa de câteva zile, abia a apucat să-și cunoască elevii, însă a adus câteva noutăți în primul unsprezece. Între buturi a revenit juniorul Iviniș (o decizie inspirată a antrenorului cu portarii Petre Clep), între titulari făcându-și loc juniorul Sergiu Moise (la debutul în Liga a 3-a, în precedentele jocuri nici măcar nu a prins lotul) și nou-venitul Hidișan, dar și M. Domșa – revenit la antrenamente.

*Mihai Manea: „Mai avem mult de muncă, nu facem nuntă din acest punct”

A fost un punct muncit, un rezultat echitabil. Băieții au înțeles că fără determinare nu poți obține rezultate pozitive. Pe această cale îi felicit, dar nu trebuie să facem o nuntă din acest punct câștigat, pentru că mai avem foarte mult de muncă„, a declarat Mihai Manea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Precupanu (la o nesincronizare în defensivă, după o minge lungă), dar egalarea a fost reușită de A. Gherman în minutul 35, reluare în plasă după șutul lui Val. Drăgan în bară, venit după o acțiune colectivă de atac!

Ocnamureșenii și-au întregit staff-ul tehnic, George Țălnar, fiul cunoscutului antrenor albaiulian Cornel Țălnar, debutând în meseria de antrenor, ca și secund al lui Mihai Manea.

CS Ocna Mureș: Iviniș –  Kiss, Borșoi, Gorba, Șandor (71, S. Șimandi) – Moise (56, I. Cociș), P. Man, Hidișan, M. Domșa (84, T. Cristea), A. Gherman (67, Cr. Ivașcu) – Val. Drăgan; rezerve Țiboc, Cimpoieșu, Guț. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 4-a, play-out, eșecuri externe pentru Metalurgistul Cugir, 0-4 cu ACS Tg. Mureș și Industria Galda, 0-2 cu Viitorul Cluj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au pierdut, fără a înscrie, în deplasările de la Târgu Mureș și respectiv Cluj-Napoca. *ACS Tg. Mureș – Metalurgistul Cugir  4-0 (0-0) Soarta jocului s-a decis în actul secund, când mureșenii au punctat prin An. Pop (56) și Greu (78, din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea