Ziarul Unirea

CSM Lugoj – CS Ocna Mureș 1-1 (1-1) | Primul punct pentru „lanterna roșie”, la debutul lui Mihai Manea

Antrenorul Mihai Manea a  reușit o remiză la debutul pe banca “lanternei roșii” Seriei a 4-a, 1-1 (1-1), la Lugoj, în confruntarea ultimelor două clasate din Seria a 4-a.

Cu șase înfrângeri din tot atâtea jocuri, nou-promovata a reușit să nu plece cu mâna goală din Banat, smulgând un punct de moral, portarul Iviniș reușind să pareze o lovitură de pedeapsă executată de Dobra (68, fault făcut de Cr. Ivașcu)! „Soda dragă” putea pierde, dar și câștiga, dacă includem în context ocaziile lui Borșoi (65), Hidișan (77), M. Domșa (82), Val. Drăgan (87).

ELIT

Noul principal a preluat echipa de câteva zile, abia a apucat să-și cunoască elevii, însă a adus câteva noutăți în primul unsprezece. Între buturi a revenit juniorul Iviniș (o decizie inspirată a antrenorului cu portarii Petre Clep), între titulari făcându-și loc juniorul Sergiu Moise (la debutul în Liga a 3-a, în precedentele jocuri nici măcar nu a prins lotul) și nou-venitul Hidișan, dar și M. Domșa – revenit la antrenamente.

*Mihai Manea: „Mai avem mult de muncă, nu facem nuntă din acest punct”

A fost un punct muncit, un rezultat echitabil. Băieții au înțeles că fără determinare nu poți obține rezultate pozitive. Pe această cale îi felicit, dar nu trebuie să facem o nuntă din acest punct câștigat, pentru că mai avem foarte mult de muncă„, a declarat Mihai Manea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Precupanu (la o nesincronizare în defensivă, după o minge lungă), dar egalarea a fost reușită de A. Gherman în minutul 35, reluare în plasă după șutul lui Val. Drăgan în bară, venit după o acțiune colectivă de atac!

Ocnamureșenii și-au întregit staff-ul tehnic, George Țălnar, fiul cunoscutului antrenor albaiulian Cornel Țălnar, debutând în meseria de antrenor, ca și secund al lui Mihai Manea.

CS Ocna Mureș: Iviniș –  Kiss, Borșoi, Gorba, Șandor (71, S. Șimandi) – Moise (56, I. Cociș), P. Man, Hidișan, M. Domșa (84, T. Cristea), A. Gherman (67, Cr. Ivașcu) – Val. Drăgan; rezerve Țiboc, Cimpoieșu, Guț. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep.

 

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

În barajul de salvare: CS Ocna Mureș și Industria Galda

CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos și-au aflat adversarii din barajele de menținere/ promovare, ce vor avea loc… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro