Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CSM Bucureşti a început şicanele împotriva formaţiei Volei Alba Blaj *Doar 5 (cinci) suporteri blăjeni au voie la meciul din capitală!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Despărţite de numai trei puncte în clasamentul Diviziei A1 la volei, CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj se vor duela miercurea viitoare, 27 februarie, în penultima etapă a sezonului regulat, un meci decisiv pentru ocuparea poziţiei a 4-a în ierarhie. Gruparea bucureşteană şi-a luat măsuri suplimentare de precauţie şi a început deja războiul psihologic, asigurând grupării ardelene numai 5 locuri rezervate suporterilor blăjeni (!!!!!) care doresc să asiste la întâlnirea de foc, care, culmea, nu va fi nici televizată.

*”Fair play dâmboviţean…”, replică acid Ştefănescu

Acest episod survine după ce la precedenta deschidere în Bucureşti, la întâlnirea cu Dinamo, reprezentanţii Blajului au întâmpinat dificultăţi în momentul când au solicitat să filmeze întâlnirea. „Chestiune de fair-play dâmboviţean. La Dinamo au fost scoşi din sală doi fani din Blaj, iar acum cu CSM Bucureşti au voie sa fie prezenţi, în afara echipei, doar cinci spectatori blăjeni! De parcă până acum, CSM-ul a jucat mereu cu „casa închisă”. Numai anumite persoane, cu caractere mici fac aşa ceva. Asta denotă că le este teamă de noi. Noi n-am întâmpinat nicio o problemă în acest sezon, la jocurile din deplasare, cu excepţia acestor două exemple din Bucureşti. Probabil, o echipă inimoasă a început să deranjeze “granzii” diviziei A1„, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

*Sâmbătă, în „Timotei Cipariu” cu Ştiinţa Bacău

Sâmbătă, la Blaj, de la ora 19.00, în Sala „Timotei Cipariu”, fetele lui Marius Macarie joacă ultima etapă din sezonul regulat al primei divizii la volei pe teren propriu impotriva uneia dintre cele mai puternice formatii din campionatul Romaniei – Stiinta Bacau (fosta campioana si fosta detinatoare a Cupei Romaniei). Rezultatele foarte bune din turul acestui campionat, au crescut asteptarile tututor si i-au facut pe blăjeni să viseze cu ochii deschisi ca nimic nu e imposibil. Volei  Alba Blaj reprezintă  cel mai mic municipiu din divizia A1 feminin care a în ultimele decenii a încercat să se bată pentru primele poziţii, echipa din „Mica Romă” ajungând şi în „sferturile” Cupei României, aflându-se la două mingi de semifinale.

*Public fierbinte

Dacă analizăm meciurile din tur şi din retur, cu uşurinţă ne putem da seama de aportul publicului la victoriile Blajului. Echipa joacă mult mai bine „acasă” lângă publicul care a purtat-o de atâtea ori spre victorie. „Că vom termina pe locul IV sau pe locul V oricum este o clasare meritorie, însă greul va începe în play-off unde orice se poate întâmpla, unde visul nostru de a obţine cât mai mult posibil poate deveni realitate. O posibilă clasare pe locul V ne va duce în Cupele Europene… Ar fi o premieră pentru zona noastră, pentru judetul Alba si pentru municipiul Blaj, ar fi o mulţumire în plus adusă susţinătorilor din Blaj”, a mai afirmat Sergiu Ştefănescu înaintea „ultimului bal” de la Blaj, din sezonul regulat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea