// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

CSM a dat AVIZ NEGATIV propunerii lui Tudorel Toader de revocare a șefei DNA, Laura Kovesi

Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ, marţi, 27 februarie, propunerii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunţat vicepreşedintele CSM, procurorul Codruţ Olaru.

Avizul CSM este unul consultativ, iar de acum este așteptată decizia președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit legii, ministrul Justiţiei poate cere revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA, Secţia pentru procurori a CSM dă un aviz consultativ, iar decizia o ia preşedintele României.

sursa: agerpres

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Răspunsuri la CSM a dat AVIZ NEGATIV propunerii lui Tudorel Toader de revocare a șefei DNA, Laura Kovesi

 1. marius 27.02.2018 la 18:07

  Bărbatul care plânge in fotografie este președintele Braziliei,Lula da Silva.
  El a fost crescut de către mama lui, cu 6 frați, intr-o casa cu o singura camera.
  A abandonat scoala la 10 ani si a lucrat pe strada, lustruid pantofi, intr-o stație de benzina, ca mecanic auto, intr-o oțelărie unde si-a fracturat încheietura mâinii stângi.
  A fost închis penru ca apara drepturile muncitorilor, si a militat împotriva corupției clasei politice.
  Dupa un timp a devenit președintele Braziliei.
  Din aceasta poziție s-a pus in slujba oamenilor de rând timp de 8 ani, între 2003 – 2010. A adus tara sa in rândul țarilor puternice ale lumii.
  Dar, cand s-a terminat al doilea mandat, milioane de oameni au ieșit pe străzi nu împotriva lui, ci sa-i ceara sa modifice constituția pentru al treilea mandat. A luat cuvântul in fata mulțimii,de rămas bun, si plângând a spus: “Am luptat 20 de ani si am făcut închisoare ca sa interzicem președinților sa rămână la putere mai mult decat mandatul legal! Cum sa-mi permit sa fac așa ceva acum?”
  El este omul care a șters lacrima oamenilor săraci, i-a slujit si le-a alinat Suferințele.
  ” M-a crescut o mama săraca, dar M-a învățat sa-mi păstrez demnitatea si sa stau cu fruntea sus”

 2. Albaiulean 27.02.2018 la 18:31

  PSD-isti v-a traso Tudorel Toader caci numai in parabole a facut raportul si tot ii tragea cu CURTEA…….Asta e cel mai slab ministru si va spun ca niciodata Kovesi nu e schimbta ca l-a facut de ras pe Tudorel…….Penali cu sustinatorii lor….JOS cu ei……..!Slabuti psd-isti…

 3. Themis 27.02.2018 la 19:11

  Pieirea le vine din interiror ;și-a băgat dracul coada între ei și acum să te ți, unii Hăis, ailalți Cea …vom trăi și vom vedea …divide et impera ….dacă judecătorul ar fi judecător ar putea fii mii de “portocale” …

 4. ionescu,,, 27.02.2018 la 19:41

  Era de asteptat,corb la corb nu-si scoate ochii,procedeaza la fel ca si ,,portocala”,dar s-au facut de ras,excluzandu-l ,din magistratura(pe portocala).

 5. Unu din Alba 27.02.2018 la 20:08

  Kovesi a incalcat de 3 ori constitutia Romaniei aceasta persoana nu ne reprezinta , tot ce face e la ordinul pdl-istilor si ar trebui putina curatenie. Daca Iohanis nu o demite atunci sa isi dea el demisia daca e barbat ca oricum e inexistent si sta acolo degeaba . Asa as putea sa fiu si eu presedinte . Jos Kovesi!!

  • Antitot 27.02.2018 la 22:16

   Ce te-a indobitocit antena 3,ești irecuperabil.

  • Mircea 28.02.2018 la 4:20

   Cel mai mare dezastru abatut asupra Romaniei sunteti voi PSD si majoritatea sustinatorilor vostrii.

   Nu o sa mai aveti mult timp la dispozitie deja s-sau sesizat forurile externe care chiar pot sa va schimbe.

   Durerea mare este ca avem in societatea romaneasca sustinatori ai PSD care sunt produsul anilor lungi de prosta guvernanre, sistem de invatamant distrus, sistem de sanatate bolnav- guvernarw proasta din partea tuturor partidelor politice.

 6. ??? 28.02.2018 la 7:57

  Dar presedintele Braziliei nu era cu OPREA in sufragerie.
  Pentru asta i respectat.
  Nu sustinea PORTOCALE.
  OARE CINE ARE MINTE SPALATA.

 7. Themis 28.02.2018 la 8:55

  Procurorul acuză….dacă d-l profesor se adresa cu”D-na procuror șef “.. procuroarea șefă făcea trimitere la ” Ministrul Justiției “….așa se poartă și chiar mai rău cu subordonații care nu se supun rigorilor din regulament care bate Constituția….după minte procuroruliui general….