Rămâi conectat

Sport

CS Universitatea Timişoara – HC Alba Sebeş 26-37 *Weber are a 6-a victorie consecutivă şi speră la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a încheiat turului Seriei B din Divizia A, cu al 6-lea succes consecutiv, victorie în Banat, cu CS Universitatea Timişoara, scor 37-26 (21-9).

La ultima reprezentaţie oficială a anului, elevele lui Alexandru Weber şi-au atins scopul şi au luat punctele râvnite, dar nu vor intra în vacanţă, întrucât antrenamentele mai continuă până spre finalul lunii decembrie. ” A fost un meci pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt, am rulat tot lotul de jucătoare. Le felicit pe fete pentru parcursul din finalul turului şi pot spune că am revenit în cărţile promovării. Le mulţimesc celor peste 20 de suporteri care au încurajat echipa la acest ultim meci al anului“, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

La mijlocul sezonului, HC Alba Sebeş este clasată pe poziţia a 4-a, cu 25 de puncte, rezultate din 8 victorii, un egal şi două înfrângeri. Clasamentul este strâns în partea superioară, unde pe distanţa a 5 puncte sunt 4 echipe, noul lider fiind CSM Slatna, care a profitat de primul eşec stagional al echipei Mureşul Tg. Mureş, la Piteşti.

*Două transferuri

Pentru a-şi atinge obiectivul ferm, promovarea în elită, HC Alba Sebeş intenţionează să-şi întărescă efectivul cu două achiziţii importante în intersezon, partea a doua a campionatului urmând să debuteze în 25 ianuarie 2014, cu o deplasare la HC Vlady Oradea.

Pentru Sebeş au marcat: Bianca Bogdan – 7, Lavinia Dobromir – 6, Ana Ciolan –  6, Ioana Tămaş – 5, Anişoara Marcu – 4, Marcela Malac – 3, Paula Chirilă –  2 goluri,  Irina Muntean – 2, Alexandra Oncu – 1, Simina Neag  –1, din lot mai făcând parte Viorica Şuba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – Andreea Petre, Mădălina Bonea, Paula Hoha.

[nggallery id=807]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea