Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Universitatea Alba Iulia, reunire pentru Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Galtiu s-a desfășurat luni seara prima ședință de pregătire a liderului Ligii a 4-a Alba, CS Universitatea Alba Iulia, grupare imbatabilă în primele 14 etape.

Frențiu (mijlocaș, CS Ocna Mureș), Gylien (mijlocaș, junior, Fortuna Lunca Mureșului, aparține de UTA Arad) și Voineag (fundaș stânga, Daco-Getica) sunt primele trei noutăți din efectivul studenților conduși de Mihai Manea.

Însă universitarii, ce și-au anunțat obiectivul, respectiv promovarea în eșalonul terț, negociază în continuare pentru întărirea lotului, cu jucători precum Fetița (atacant Unirea Alba Iulia), Herci (mijlocaș) și Oct. Ionică (apărător central, sub contract până la vară cu Jiul Petroșani, divizionara terță ce momentan a refuzat să le acorde dezlegarea). CSU Alba Iulia va efectua un cantonament centralizat timp de o săptămână, începând de luni, 24 ianuarie, la Covasna, răstimp în care se dorește disputarea a două jocuri de verificare, cu Sepsi II Sf. Gheorghe și AFK Csikszereda II, iar la revenirea din stagiul centralizat este sigur jocul din 12 februarie cu CSM Deva.

Miercuri vom ști mai multe în privința efectivului pe care ne vom baza, atât la capitolul veniri, cât și la cel al plecărilor. În această perioadă important este să fim sănătoși, să ne putem pregăti, urmând să punem accentul pe factorul fizic”, a apreciat Mihai Manea.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a dominat prima parte a campionatului, având 13 victorii și o remiză, cel mai bun golaveraj, cea mai prolifică ofensivă (55 de reușite) și cea mai puternică defensivă (6 goluri încasate). O singură remiză au înregistrat “alb-albaștrii”, 1-1 la Galda de Jos, în runda a doua, cu Industria, principala contracandidată la vârf, aflată la 7 ‘lungimi” în spate, și 13 victorii în prima parte a campionatului. În privința plecărilor, Goguța a ajuns la Viitorul Sântimbru, iar pe lista despărțirilor mai figurează numele lui Ad. Păcurar (o posibilă destinație Spicul Daia Română), Bercea sau Puha.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea