Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj, mâine, ora 17.00 | Rost de revanșă împotriva “virușilor verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Vinerea Mare, de la ora 17.00, în a 4-a rundă din play-out-ul Seriei a 9-a a eșalonului terț, dispută pe “Stadionul Dragostei” între vecinele din ierarhie, CS Ocna Mureș (locul 6, 26 de puncte) și Sănătatea Cluj (locul 7, 24 de puncte).

Este rost de revanșă pentru ocnamureșeni, care la primul meci din acest an, tot pe teren propriu, au pierdut, în 12 martie, scor 2-3, un meci în care la un moment dat conduceau cu 2-1. “Virușii verzi” au o serie de apreciat în această primăvară (au iernat pe penultima poziție, cu 11 puncte), cu 13 puncte acumulate în 6 confruntări (4 succese, o remiză și un unic eșec, acum două etape, la Reghin) și au evadat din zona minată. Amfitrionii sunt la al doilea joc consecutiv în fața fanilor, după ce au trecut în derby “de Alba”, 3-1, de Unirea Alba Iulia.

Practic Sănătatea Cluj este echipa cu cele mai bune rezultate în această primăvară dintre echipele aflate în play-out. Va fi greu, dar tocmai pentru că suntem conștienți de forța lor sper că ne vom mobiliza exemplar încă o dată și vom ieși cu fruntea sus de pe teren”, a transmis Paul Ciucă. Vor lipsi T. Cristea, Cioplântă și Căt. Creț, iar Guț, Vasinc și Socaci acuză probleme medicale, dar se speră în recuperarea lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea