Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj 4-0 (2-0), eurogoluri în Vinerea Mare | Revanșă împotriva „virușilor verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, în a 4-a etapă din play-out-ul Seriei a 9-a a eșalonului terț, dispută pe “Stadionul Dragostei” între vecinele din ierarhie, CS Ocna Mureș (locul 6, 26 de puncte) și Sănătatea Cluj (locul 7, 24 de puncte), scor 4-0 (2-0), cu un festival fotbalistic etalat de amfitrioni.

„Soda dragă” a făcut spectacol, cu cel mai clar succes din acest campionat (a treia victorie internă la rând, primul meci acasă în care nu a primit gol), un joc în care elevii lui Paul Ciucă au încântat, cele 4 reușite fiind de pus în ramă. Practic este cea mai netă victorie ocnamureșeană înregistrată în ultimele două campionate, de când a revenit pe a treia scenă, fostul căpitan unirist Alexandru Giurgiu fiind golgheterul primăverii, cu 5 reușite (ce pierdere pentru „alb-negri”!)

*1-0, MIN. 26: Al. GIURGIU, eurogol, din lovitură liberă de pe dreapta, de la 27-28 de metri, șut în vinclu, în diagonală,  bară-gol!

*2-0, MIN. 33: o nouă execuție fabuloasă a lui Al. GIURGIU, șut din apropierea centrului terenului, în stilul lui Hagi. în perioada Real Madrid, după o recuperare, de la circa 50 de metri

*3-0, MIN. 83: CEACA a punctat, după ce a fost lansat în adâncime de Socaci

*4-0, MIN. 87: VASINC a realizat un gol specaculos, șut în plasa laterală, cu stângul, după degajarea lui Ed. Mihail, primul său gol de la transferul la CS Ocna Mureș

*Giurgiu, goluri de poveste!

Vreme frumoasă, public numeros, victorie categorică a Sodei, goluri de povestit nepoților. Îmi felicit jucătorii, au făcut un meci excelent astăzi. Vasinc a marcat un gol superb astăzi, dar ca cele două înscrise de Giurgiu, mai ales al doilea, eu nu am văzut pe viu cât am jucat, de când antrenez sau mă uit la fotbal. Urez un Paște fericit întregii suflări fotbalistice ocnamureșene, jucători, spectatori, finanțatori, conducători și tuturor creștinilor ortodocși care sărbătoresc Paștele în această săptămână. Hristos a înviat„, a transmis Paul Ciucă.

A fost rost de revanșă pentru ocnamureșeni, care la primul meci din acest an, tot pe teren propriu, au pierdut, în 12 martie, scor 2-3, un meci în care la un moment dat conduceau cu 2-1.

CS Ocna Mureș: Ed. Mihail – Pintilie (78, Cunțan), D. Lupșan, Haiduc, Al. Kiraly (90, Ognean)– Coltor (90. Moise), Al. Giurgiu (90, Longodor), Socaci, Vasinc, Cioară (59, Ov. Truță) – Ceaca; rezerve A. Anghel, Cioargă, Guț. Antrenori Paul Ciucă, Romeo Arinar.

Sănătatea: Țărmure – C. Mureșan, Szoloși, Țăranu, C. Cîmpean, A. Pașca, A. Ștefan. Vescan, Al. Oltean, D. Paul, Lemnaru; rezerve Cotârlă, G. Florescu, Da Silva, A. Paul, D. Goga, Tilincă, R. Oltean, Laco, Nystrom. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kis.

Arbitri: M. Safta (Iordăcheanu), G. Enache (Ploiești), Mădălina Crăciun (Ploiești) Observatori Ad. Voica (Bistrița), V. Călușer (Voiniceni)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea