Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CS Ocna Mureș – Național Sebiș, sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei” | Ultima reprezentație în eșalonul terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

“Soda dragă” dispută sâmbătă, 25 mai, de la ora 18.00, pe “Stadionul Dragostei”, ultima reprezentație în eșalonul terț, Național Sebiș fiind oponentul formației conduse de Mihai Manea în acest meci de “adio”.

Arădenii afișează o formă remarcabilă în partea secundă a returului, clasându-se pe locul șase al Seriei a 4-a, cu 49 de puncte, după 10 meciuri fără înfrângere și 4 victorii la rând. Egalați în prelungiri, dintr-un penalty inventat, la Ghiroda în runda precedentă, unde au avut numai 13 jucători deplasați, ocnamureșenii au pus punct unei serii de 5 eșecuri consecutive și speră într-o despărțire de suporteri printr-un rezultat pozitiv.

Vor lipsi Val. Drăgan, A. Gherman și F. Morar – suspendați, P. Muntean, Moise și Șandor – accidentați (revin Hidișan, Cl. Marcu și Kiss). “Avem ultimul joc al stagiunii, o partidă la finele căreia ne dorim să ne despărțim într-un mod plăcut de suporteri”, a anunțat Mihai Manea.

Și astfel se trage cortina peste un campionat dezamăgitor pentru “alb-albaștri”, condamnați la retrogradare încă din primele runde, clasarea pe ultima poziție devenind o obișnuință. Totuși, amfitrionii au o miză însemnată în acest joc, întrucât dacă vor obține același rezultat ca și CSM Lugoj (joacă pe teren propriu cu Millenium Giarmata), pot urca pe poziția a 15-a, avantajați fiind de rezultatele directe. CS Ocna Mureș părăsește, după numai un sezon, Liga a 3-a, dar n-ar fi exclus să continue la acest nivel, în funcție de locurile disponibile ce vor fi anunțate în vară de FRF, strategia în privința viitorului (bancă tehnică, lot de jucători) depinzând de acest fapt


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea