CS Ocna Mureș, liderul Ligii a 4-a, a reluat pregătirile | Două nume noi sub comanda lui Gabriel Cotoară

“Soda dragă”, liderul ligii a 4-a a reluat pregătirile, la primul antrenament din acest an fiind prezenți 18 jucători, care s-au pregătit sub comanda lui Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan.

Deocamdată, un singur nume nou în efectivul primei clasate din cel de-al 4-lea eșalon, atacantul Darius Șumblea (20 ani, Viitorul Cluj). De asemenea, la pregătire este și fundașul lateral Ioan Boancă (ex-Industria Galda de Jos), revenit după o lungă perioadă de indisponibilitate, cauzată de accidentarea din aprilie anul trecut, pe când evolua la ACS Dumbrăvița. Apărătorul stânga reprezintă o alternativă în condițiile în care titularul V. Mureșan a plecat pentru o perioadă de timp în Germania, la muncă. Cu siguranță că CS Ocna Mureș își va întări efectivul, testând diverse piste pentru eventuale transferuri, vizându-se cu preponderență compartimentul ofensiv, afectat din pricina problemelor medicale acuzate de I. Cociș.

*Primul amical, sâmbătă, cu Industria Galda

De asemenea, ocnamureșenii și-au stabilit programul jocurilor de verificare, primul fiind sâmbătă, 1 februarie, de la ora 12.00, pe “Stadionul Dragostei”, cu divizionara terță Industria Galda. Urmează un stagiu centralizat în localitate, în perioada 3-9 februarie, și alte trei meciuri amicale, cu Arieșul Mihai Viteazu (duminică, 9 februarie), Voința Stremț (15 februarie) și Spicul Daia Română (23 februarie).

CS Ocna Mureș, singura echipă din Alba ce nu a cunoscut gustul eșecului în prima parte a campionatului, a reușit un tur excelent iernând pe prima poziție, după ce în vară retrogradase din Liga a 3-a. Se anunță un retur extrem de disputat în condițiile în care CS Ocna Mureș are trei puncte avans la mijlocul stagiunii raportat la ocupanta locului secund, CS Universitatea Alba Iulia, iar jocul direct se va disputa în ultima rundă, la Vințu de Jos. În plus, “studenții” intenționează să rezolve o campanie importantă de achiziții, vizând-i pe Selagea și Fetița (Unirea Alba Iulia), după ce l-au înregimentat în această iarnă pe uniristul Tat.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...