Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș l-a împrumutat pentru retur pe Cl. Marcu (Unirea Alba Iulia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, echipă clasată pe ultima poziție a ierarhiei Seriei a 4-a din Liga a 3-a, a reușit să rezolve împrumutul pentru șase luni a uniristului Claudiu Marcu.

Jucătorul de 22 de ani evoluează în banda stângă și este al doilea echiper al Unirii Alba Iulia ce a ajuns la “Soda dragă” în această pauză competițională, după Filip Morar (ce și-a reziliat contractul).

Până în prezent, gruparea ocnamureșeană are bifate trei achiziții, cei doi uniriști, plus P. Muntean (Sportul Petrești), dar lista lui Mihai Manea nu se închide aici, sperându-se în cristalizarea efectivului până la plecarea în cantonamentul centralizat de la Codlea, în 10 februarie.

Pe de altă parte, “alb-negrii” au bifat a 9-a plecare din efectivul turului, după cum urmează: R. Ivan (UTA Arad), S. Mureșan și Căt. Suciu (Industria Galda), Vitinha și P. Păcurar (Metalurgistul Cugir), Cl. Oara (CSU Alba Iulia), Goguța (și-a reziliat contractul), F. Morar și Cl. Marcu (CS Ocna Mureș).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea