Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița-Năsăud 1-4 (0-1), în play-out-ul Seriei a 9-a | „Corecție” aspră pentru „Soda dragă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a trăit un coșmar la penultima reprezentație internă, fiind învină net de Gloria Bistrița, ce a făcut scor cu „Soda dragă”. Trupa lui Adrian Falub a aplicat o aspră corecție ocnamureșenilor, în picaj în ultimele 3 etape, în care au luat doar un punct (la Reghin), încasând 9 goluri și marcând o singură dată!

Zi neagră pentru echipa lui Paul Ciucă, ce a decepționat, suferind un eșec dur, după o prestație dezamăgitoare. Și ce diferență a fost între precedentul joc intern, acel 4-0 cu Sănătatea, când s-a făcut spectacol, și acest joc în care amfitrionii au fost depășiți clar! Un 1-4 greu de digerat, cea mai drastică înfrângere a anului în fața fanilor, tocmai înaintea derby-ului „de Alba” de pe „Cetate”.

,Astăzi a câștigat echipa mai pragmatică și mai proaspată. Mai sunt 3 jocuri și orice se poate întâmpla, rezultatele sunt contradictorii și surprinzatoare, nu mai știi cine pe cine bate și la ce scor”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

*0-1, MIN. 22: Al. STOICA a marcat cu capul, la un corner

*0-2, MIN. 60: oaspeții își majorează avantajul prin autogolul lui D. Lupșan, ce a vrut să respingă balonul în corner

*0-3, MIN. 68: STOIANOF duce scorul la unul de neprezentare, după o contră la o degajare Al. Kiraly

*0-4, MIN. 72: BUIA a transformat un  penalty, fault făcut de Al. Kiraly.

*1-4, MIN. 81: VASINC a redus ecartul

Un duel între primele două formații din play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, gazdele fiind cu 4 puncte în spatele Gloriei Bistrița. Vizitatorii, conduși de ex-uniristul Adrian Falub, sunt la a doua descindere la rând în Alba, pierzând miercuri, în ‘intermediară”, pe „Cetate”.

Echipe:

CS Ocna Mureș: Ed. Mihail – Pintilie, D. Lupșan (75, Cunțan), Haiduc, Al. Kiraly – Guț (54,  Al. Giurgiu) – Cioargă (75, Ognean), Socaci, Vasinc, Coltor (73, Ov. Truță) – Cioară (59, Ceaca); rezerve A. Anghel, Longodor. Antrenor Paul Ciucă.

Gloria: Neacșu – Hasnaș, Fl. Cordoș, Dicu – Al. Stoica, B. Vasile, B. Pop, Trifan – Chirlejan, Curtuiuș/ cpt, Buia; rezerve Oct. Ivan, Enescu, Nilandru, Sulici, Meșter, Nalați, Covaciu, Joca, Stoianov. Antrenor Adrian Falub.

Arbitri Ad. Pal (Oradea), B. Vasile (Sibiu), Ioana Nistor (Orlat) Observatori Teodora Albon (Cluj-Napoca), T. Gabor (Tg. Mureș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea