Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș continuă campania de achiziții | Sâmbătă, primul test al anului, pe „Stadionul Dragostei”, cu Sticla Arieșul Turda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș continuă campania de achiziții din această perioadă, întărindu-și masiv lotul, ultimii fotbaliști veniți sub comanda lui Mihai Manea fiind mijlocașul Goguța (Unirea Alba Iulia) și atacantul Coltor (Sportul Petrești).

Dacă primul dintre aceștia poate fi considerat deja jucătorul “alb-albaștrilor”, neavând probleme în privința dezlegării, în schimb atacantul aiudean așteaptă documentele de la liderul Ligii a IV-a, care are pretenții financiare în cazul său, nedorind să-l cedeze gratis. Goguța este al 4-lea unirist ajuns la “Soda dragă” în pauza competițională, după F. Morar, Cl. Marcu și L. Dan, lista transferurilor fiind întregită de Angeru (FCU Craiova), P. Muntean (Sportul Petrești), Bedelean (Industria Galda), S. Culda (Astra Giurgiu) și Brie (Olimpia Aiud). În privința juniorilor, ocnamureșenii au în probe un mijlocaș de la LPS Cluj, în vreme ce I. Cociș a plecat la Viitorul Vama Seacă.

CS Ocna Mureș va susține sâmbătă, de la ora 11.00, pe “Stadionul Dragostei”, primul amical al anului, cu Sticla Arieșul Turda (Seria a 5-a a Ligii a 3-a), urmând ca o zi mai târziu să plece în cantonament centralizat la Codlea, cu un efectiv compus din 23 de jucători, pentru 8 zile, perioadă în care sunt prevăzute și trei întâlniri de verificare, cu adversari din zona Brașovului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea