CS Ocna Mureș continuă campania de achiziții | Sâmbătă, primul test al anului, pe „Stadionul Dragostei”, cu Sticla Arieșul Turda

CS Ocna Mureș continuă campania de achiziții din această perioadă, întărindu-și masiv lotul, ultimii fotbaliști veniți sub comanda lui Mihai Manea fiind mijlocașul Goguța (Unirea Alba Iulia) și atacantul Coltor (Sportul Petrești).

Dacă primul dintre aceștia poate fi considerat deja jucătorul “alb-albaștrilor”, neavând probleme în privința dezlegării, în schimb atacantul aiudean așteaptă documentele de la liderul Ligii a IV-a, care are pretenții financiare în cazul său, nedorind să-l cedeze gratis. Goguța este al 4-lea unirist ajuns la “Soda dragă” în pauza competițională, după F. Morar, Cl. Marcu și L. Dan, lista transferurilor fiind întregită de Angeru (FCU Craiova), P. Muntean (Sportul Petrești), Bedelean (Industria Galda), S. Culda (Astra Giurgiu) și Brie (Olimpia Aiud). În privința juniorilor, ocnamureșenii au în probe un mijlocaș de la LPS Cluj, în vreme ce I. Cociș a plecat la Viitorul Vama Seacă.

ELIT

CS Ocna Mureș va susține sâmbătă, de la ora 11.00, pe “Stadionul Dragostei”, primul amical al anului, cu Sticla Arieșul Turda (Seria a 5-a a Ligii a 3-a), urmând ca o zi mai târziu să plece în cantonament centralizat la Codlea, cu un efectiv compus din 23 de jucători, pentru 8 zile, perioadă în care sunt prevăzute și trei întâlniri de verificare, cu adversari din zona Brașovului.

Dan HENEGAR

1 comentariu

albania 8 februarie 2019 at 13:41

Lumea nu intelege ca promovarea se face cu oameni care au mai facut-o si evitarea retrogradarii cu oameni care au mai reusit asta, din pacate Manea nu are nici una din aceste doua performante in CV.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...