Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș, clasare liniștită în eșalonul terț după 15 runde | Antrenorul Paul Ciucă: “Nu pot să mă declar nemulțumit”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș, la al doilea sezon consecutiv petrecut pe a treia scenă va trece cumpăna dintre ani poziționată pe locul al 6-lea în Seria a 9-a a Ligii a 3-a.

“Soda dragă” a strâns 16 puncte în 15 jocuri și este într-o postură relativ liniștită: la 5 puncte de locul al 9-lea, retrogradabil (Sănătatea Cluj, 11 puncte), dar și la 8 “lungimi” de Viitorul Cluj (24 de puncte), situată pe locul al 4-lea, ultimul ce asigură prezența în play-off. Un parcurs echilibrat, dovedit și de parcursul defalcat, acasă – locul 7 (11 puncte), deplasare – tot locul 7 (5 puncte).

Gruparea din orașul salin a trecut prin mari transformări în intersezon, modificându-și din temelii efectivul, 13 achiziții și 11 plecări, cu prepnderență pe filiera găldeană (foști elevi ai noului “principal” veniți în acest an în ambele perioada de transferuri). Pe banca tehnică a fost instalat Paul Ciucă, cel mai longeviv antrenor din Alba (cu peste 6 ani petrecuți la Galda de Jos), acesta pregătind a treia echipă de Liga a 3-a din carieră, după CSM Sebeș și Industria.

Suntem la jumătatea drumului în acest campionat și întotdeauna este loc de mai bine, dar per ansamblu nu pot să mă declar nemulțumit. Suntem pe locul 6, dar cu puțin mai multă șansă și cu arbitraje mai corecte puteam fi mai sus. Teoretic am avut meciurile mai grele, urmează să jucăm cu ultimele două clasate, dar până în primăvară lucrurile se pot schimba și componența loturilor poate fi alta. Apoi se joacă cu play-off și play-out, practic începe alt campionat, deci drumul e lung. Acum urmează pauza competițională, apoi perioada pregătitoare premergătoare celei de-a doua părți a sezonului, în care încercăm să întărim lotul și cu o pregătire bună să ne prezentăm bine la startul jocurilor oficiale. Este momentul analizelor și al planurilor pentru a fi și mai bine în partea a doua a stagiunii. Le mulțumesc pe această cale suporterilor, care atunci când li s-a permis accesul la stadion și-au făcut simțită prezența și chiar ne-au dat putere și curaj. Îi așteptăm în primăvară să ne fie alături și împreună să ne bucurăm de rezultate bune. Hai Soda!”, a transmis Paul Ciucă, antrenorul în vârstă de 41 de ani.

*Egali cu campionatul trecut!

Acest sezon poate fi considerat, până în prezent, cel mai bun din ultimele 3 petrecute pe a treia scenă fotbalistică. Cele 16 puncte acumulate (golaveraj 20-31) reprezintă bilanțul întregului campionat trecut, încheiat pe penultima poziție, cu același număr de puncte și un golaveraj mai modest (24-39). Iar comparația cu celălalt campionat este mai sugestivă: în ediția 2018/2019 CS Ocna Mureș a terminat pe ultima poziție a Seriei a 4-a, a și retrogradat după numai un sezon, cu o zestre subțire, de doar 10 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea