Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – campanie masivă de achiziții, cu opt transferuri | Urmează Goguța și Coltor?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cu siguranță CS Ocna Mureș se va prezenta total schimbată în partea a doua a campionatului Ligii a 3-a, în condițiile în care ultima clasată a Seriei a 4-a și-a înnoit efectivul într-o proporție însemnată.

Până în prezent “Soda dragă” a înregimentat opt jucători, transferând în toate compartimentele și nu dă semne că vrea să se oprească. Au ajuns în “alb-albastru” portarul Angeru (FC Universitatea Craiova), fundașii L. Dan și Cl. Marcu (Unirea Alba Iulia), mijlocașii S. Culda (Astra Giurgiu), F. Morar (Unirea Alba Iulia), Bedelean (Industria Galda), atacanții P. Muntean (Sportul Petrești) și Brie (Olimpia Aiud).

Grație acestor mutări menite să întărească o grupare ce încearcă să evite retrogradarea deși șansele sunt minuscule, în contextul acelui singur punct cucerit în toamnă, antrenorul Mihai Manea are de unde alege și la nivelul juniorilor (pe lângă cei vechi cum ar fi Decean, Șandor, Cimpoieșu sau S. Șimandi, variante suplimentare la acest capitol sunt Angeru, L. Dan sau Bedelean).

Conform unor informații plauzibile, echipa ocnamureșeană contină să caute jucători, purtându-se discuții în aceste zile pentru alte doi fotbaliști din județ: atacantul Coltor (dacă își va rezolva situația cu Sportul Petrești) și mojlocașul Goguța (liber de contact, dacă se va ajunge la un acord în urma negocierilor).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea