Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș, calificare la turneul final de minivolei masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de minivolei masculin a Clubului Sportiv Ocna Mureș, pregătită de antrenorul Lucian Victoratos, s-a calificat la turneul final al acestei categorii de vârstă, alături de alte 7 cele mai bune echipe din țară.

Competiția juvenilă a avut la start 14 formații, iar din Alba s-a înscris doar gruparea din orașul salin, repartizată în grupa C, alături de CSȘ Zalău și Westar Arad. Primele două clasate din cele 4 grupe s-au calificat pentru faza finală prevăzută în perioada 18 – 20 iunie, într-o locație nestabilită deocamdată. Din cauza numărului mic de echipe, pentru prima dată nu se mai joacă turnee semifinale.

Această reușită a micuților ocnamureșeni este cu atât mai valoroasă cu cât activitatea clubului a fost stopată o perioadă îndelungată din pauza pandemiei de coronavirus, iar antrenamentele în sală au început abia în luna aprilie, anterior pregătirea desfășurându-se online, începând din luna octombrie a anului trecut.

CS Ocna Mureș a înregistrat, în ordine, rezultatele: *la turneul de la Zalău: 2-3 cu CSȘ Zalău și 2-3 cu Westar Arad; *la turneul de la Arad: 1-3 cu CSȘ Zalău și 3-1 cu Westar Arad. Lotul este alcătuit din următorii jucători: Darian Andone, Tudor Nistor, Vladimir Victoratos, Matei Urian, Filip Mureșan, Iulian Rad, Sebastian Onișor și Adrian Sanislav.

La minivolei, fete și băieți, am mai fost prezenți la un turneu semifinal, iar acum am ajuns între primele 8 echipe din România la acest nivel. Ne dorim cât mai mulți copii prezenți în sălile de sport, dar în același timp să avem continuitate în activitate și în competiții”, a afirmat Stelian Grozav, directorul CS Ocna Mureș, club ce se mândrește cu faptul că centrul Bela Bartha a debutat în naționala de seniori a României cu prilejul meciului cu Slovacia (scor 2-3) din Golden League. În vârstă de 20 de ani, talentatul voleibalist originar din Ocna Mureș s-a transferat recent la SCM Craiova (bronz în ediția trecută a Diviziei A1), după ce ultimii ani de junioriat și primii doi la seniori i-a petrecut la CS Unirea Dej.

În acest sezon, Alba a mai fost reprezentată, la nivelul speranțe, feminin, de CSȘ Blaj și Atomic Blaj, iar la speranțe masculin de CSȘ Blaj și CS Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea