Ziarul Unirea

CS Ocna Mureș, calificare la turneul final de minivolei masculin

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Echipa de minivolei masculin a Clubului Sportiv Ocna Mureș, pregătită de antrenorul Lucian Victoratos, s-a calificat la turneul final al acestei categorii de vârstă, alături de alte 7 cele mai bune echipe din țară.

Competiția juvenilă a avut la start 14 formații, iar din Alba s-a înscris doar gruparea din orașul salin, repartizată în grupa C, alături de CSȘ Zalău și Westar Arad. Primele două clasate din cele 4 grupe s-au calificat pentru faza finală prevăzută în perioada 18 – 20 iunie, într-o locație nestabilită deocamdată. Din cauza numărului mic de echipe, pentru prima dată nu se mai joacă turnee semifinale.

ELIT

Această reușită a micuților ocnamureșeni este cu atât mai valoroasă cu cât activitatea clubului a fost stopată o perioadă îndelungată din pauza pandemiei de coronavirus, iar antrenamentele în sală au început abia în luna aprilie, anterior pregătirea desfășurându-se online, începând din luna octombrie a anului trecut.

CS Ocna Mureș a înregistrat, în ordine, rezultatele: *la turneul de la Zalău: 2-3 cu CSȘ Zalău și 2-3 cu Westar Arad; *la turneul de la Arad: 1-3 cu CSȘ Zalău și 3-1 cu Westar Arad. Lotul este alcătuit din următorii jucători: Darian Andone, Tudor Nistor, Vladimir Victoratos, Matei Urian, Filip Mureșan, Iulian Rad, Sebastian Onișor și Adrian Sanislav.

La minivolei, fete și băieți, am mai fost prezenți la un turneu semifinal, iar acum am ajuns între primele 8 echipe din România la acest nivel. Ne dorim cât mai mulți copii prezenți în sălile de sport, dar în același timp să avem continuitate în activitate și în competiții”, a afirmat Stelian Grozav, directorul CS Ocna Mureș, club ce se mândrește cu faptul că centrul Bela Bartha a debutat în naționala de seniori a României cu prilejul meciului cu Slovacia (scor 2-3) din Golden League. În vârstă de 20 de ani, talentatul voleibalist originar din Ocna Mureș s-a transferat recent la SCM Craiova (bronz în ediția trecută a Diviziei A1), după ce ultimii ani de junioriat și primii doi la seniori i-a petrecut la CS Unirea Dej.

În acest sezon, Alba a mai fost reprezentată, la nivelul speranțe, feminin, de CSȘ Blaj și Atomic Blaj, iar la speranțe masculin de CSȘ Blaj și CS Ocna Mureș.

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Campionul Cupei României la box din 2020 îl face „K.O” pe maestrul emerit  Nicu Paștiu : „a cules ceea ce au sădit alții”

Campionul Cupei României la box din 2020 îl face „K.O” pe maestrul emerit  Nicu Paștiu : „a cules ceea ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro