Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș a mai facut un pas spre Liga a 3-a, 3-1 (1-0) cu Fortuna Lunca Mureșului | Golgheterul Vali Drăgan, 40 de goluri pentru lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a mai făcut un pas spre titlul de campioană a Ligii a IV-a, învingând pe „Stadionul Dragostei” pe Fortuna Lunca Mureșului, scor 3-1 (1-0), primul gol marcat de cine altul, de golgheterul Vali Drăgan (27) – o execuție extraordinară. Tot aiudeanul a pasat decisiv la reuşita lui T. Cristea (61), iar Vali Drăgan a parafat rezultatul final în minutul 82, trecându-şi în cont dubla,

I. Morea (72) a redus diferenţa, dar amfitrionii au trăit liniştit finalul graţie extraordinarului atacant Vali Drăgan, ce a marcat 40 de goluri pentru prima clasată, adică mai bine de jumătate din cele 70!!!

Prima clasată a avut parte de o dispută a ambițiilor cu vecinii conduși de Gabriel Cotoară, fost jucător al Sodei. CS Ocna Mureș a reușit o victorie importantă înaintea derby-ului de săptămâna viitoare, la Petrești, cu Sportul, ce poate tranșa lupta pentru promovare, echipa condusă de Cornel Pereat și Ovidiu Maier având 4 puncte avans.

Foto: Soda Ocna Mureş (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea