CS Ocna Mureș a mai facut un pas spre Liga a 3-a, 3-1 (1-0) cu Fortuna Lunca Mureșului | Golgheterul Vali Drăgan, 40 de goluri pentru lider!

Paul Voicu - Primar 2020

CS Ocna Mureș a mai făcut un pas spre titlul de campioană a Ligii a IV-a, învingând pe „Stadionul Dragostei” pe Fortuna Lunca Mureșului, scor 3-1 (1-0), primul gol marcat de cine altul, de golgheterul Vali Drăgan (27) – o execuție extraordinară. Tot aiudeanul a pasat decisiv la reuşita lui T. Cristea (61), iar Vali Drăgan a parafat rezultatul final în minutul 82, trecându-şi în cont dubla,

I. Morea (72) a redus diferenţa, dar amfitrionii au trăit liniştit finalul graţie extraordinarului atacant Vali Drăgan, ce a marcat 40 de goluri pentru prima clasată, adică mai bine de jumătate din cele 70!!!

ELIT

Prima clasată a avut parte de o dispută a ambițiilor cu vecinii conduși de Gabriel Cotoară, fost jucător al Sodei. CS Ocna Mureș a reușit o victorie importantă înaintea derby-ului de săptămâna viitoare, la Petrești, cu Sportul, ce poate tranșa lupta pentru promovare, echipa condusă de Cornel Pereat și Ovidiu Maier având 4 puncte avans.

Foto: Soda Ocna Mureş (facebook)

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...