Rămâi conectat

Sport

CS Hunedoara – Unirea Alba Iulia 1-2 (1-2) | „Alb-negrii” au spart gheața în jocurile de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Hunedoara este adversarul perfect pentru conjudețene în această vară, iar Unirea Alba Iulia a câștigat primul amical al perioadei.

Săptămâna trecută Metalurgistul Cugir a învins 2-0 echipa de lângă furnale, miercuri nou-promovata în Liga a 3-a a fost eliminată de Sportul Petrești din turul inaugural al Cupei României, acum fiind rândul grupării conduse de Adrian Bicheși să spargă gheața, „alb-negrii” venind după o înfrângere (1-3 cu Gaz Metan Mediaș) și o remiză (1-1 cu CNS Cetate Deva).

*R. Ivan, sub comanda lui Bicheși

Amfitrionii au condus cu 1-0, însă albaiulienii au întors scorul până la pauză, prin reușitele semnate de Davidaș (17)  – șut în diagonală (juniorul unirist, o revelație a acestui an) și Cl. Oara (39) – după un corner executat de P. Păcurar (primul gol la noua echipă pentru fostul jucător al Performanței. În efectivul oaspeților s-a regăsit apărătorul Răzvan Ivan (originar din Pitești, fost la CFR Cluj II în pregătire), un jucător de 18 ani, fost la loturile naționale și Centrul de Excelență de la Tg. Mureș (coleg cu Ed. Crișan și Petruse)

*M. Găldean a plecat în Italia, N. Rus – la Unirea Dej

Unirea Alba Iulia: Sporea – F. Morar, Scrob, I. Grozav, Ad. Matei – Davidaș, P. Păcurar, Al. Giurgiu, Tat – Cl. Oara, S. Mureșan; au mai intrat Căt. Suciu, Onacă, Goguța, T. Mărginean (Sportul Petrești), Cr. Păcurar, Adam, Petruse, Boboia; nu au evoluat Selagea (învoit), N. Rus (a plecat la Unirea Dej), Captiu (accidentat), Vitinha (în recuperare), Pojar (învoit), S. Iacșa (situație încurcată, nu s-a mai prezentat la antrenamente), Bîrdea, V. Domșa, E. Codrea, Petric, M. Găldean (a plecat în Italia, acceptând o ofertă de la un club din ligile inferioare).

Mijlocașul Marian Găldean a plecat în Italia, o pierdere importantă pentru linia mediană uniristă, după ce s-a pregătit circa 3 săptămâni cu divizionara terță, acesta acceptând o propunere superioară financiar.

Amicalul de miercuri cu Sportul Petrești a fost amânat (pentru că cele două echipe se vor întâlni în Cupa României, în 14 august), următorul joc de verificare fiind vineri, la ora 18.00, în deplasare, cu FC Avrig.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Belgia – România 2-0 (1-0), „tricolorii” – la prima înfrângere la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Koln, România a pierdut primul meci la Euro 2024, 0-2 (0-1) cu Belgia, marea favorită a grupei E. „Tricolorii” au avut în față o formație cu cuțitul la os, după acel eșec nescontat cu Slovacia, iar „diavolii roșii” au pornit ca din pușcă și au marcat după 74 de secunde prin Tielemans, fostul coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea