Rămâi conectat

Sport

CS Gheorgheni – CS Ocna Mureș 1-9 (0-5), în ultimul meci al barajului | „Soda dragă”, victorie netă și speranțe de promovare de pe locul secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a încheiat cu o victorie netă miniturneul de promovare în eșalonul terț, scor 9-1 (5-0) cu CS Gheorgheni, și așteaptă o posibilă promovare de pe locul secund. Echipa lui Gabriel Cotoară și-a ajustat zdravăn golaverajul pe seama reprezentantei județului Harghita și, cu trei puncte, are speranțe, în funcție de deznodământul celorlalte 13 grupe și de locurile disponibile, să urce în Liga a 3-a.

Un succes fără emoții pentru ocnamureșeni, ce au șters astfel, parțial, din dezamăgirea jocului cu gruparea de sub Tâmpa, un categoric 9-1 cu o echipă ce a reușit să puncteze o singură dată în cele 180 de minute disputate. „Ne-am făcut datoria, am câștigat la o diferență confortabilă. Am avut atitudine, am luat meciul în serios. Strategia viitoare o vom alcătui în funcție de eșalonul în care vom evolua, dar sunt aproape convins că vom promova în Liga a 3-a„, a transmis antrenorul Gabriel Cotoară.

Clasament: 1. Corona Brașov 6 p (21-0), 2. CS Ocna Mureș 3 (9-6), 3. CS Gheorgheni 0 (1-25).

„Soda dragă” și-a atins scopul, în compania unui adversar inferior, și a marcat pe bandă rulantă în prima repriză, dominată în totalitate. Venită după 0-5 cu Corona Brașov (ce învinsese 16-0 pe CS Gheorgheni), echipa din Alba a început cavalcada ofensivă cu un penalty ratat de P. Man (8)  –  ce a șutat alături. Imediat s-a deschis însă scorul prin Cl. Marcu (9, la centrarea lui Șumblea), reușită urmată de golurile lui Chișu (13 – după o acțiune colectivă, 20 – penalty), Șumblea (40) și Csegoldi (43), ultimele două venite după pasele lui P. Man.

Imediat la reluare, „căpitanul” Csegoldi (în lipsa lui T. Cristea – accidentat) a marcat din apropiere după un corner (47), și scorul a devenit unul de tenis: 6-0. Și ocnamureșenii nu s-au oprit, iar Chișu (58) și-a trecut în cont tripla, cu o reluare din careu. Banderola de căpitan i-a prins bine lui Csegoldi, fundașul reușind și el o triplă, după ce a punctat în minutul 80. Harghitenii au înscris golul de consolare în minutul 84, prin Szocs. Cl. Marcu (90+1) a parafat rezultatul final după o acțiune a lui Șumblea.

CS Ocna Mureș: Ad. Roman – Vaidasigan  (65, Uță), Csegoldi, Borșoi, Al. Kiraly – P. Man, B. Cristea (63, Hoca) – Șumblea, Al. Hada (56, H. Kiss), Cl. Marcu – Chișu; rezerve V. Ignat, Ad. Pintea, Moise, V. Mureșan. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar, Tudor Stan

CS Gheorgheni: Portik – Hoffman, Bratu, Nagy, Șandor, Berecz, A. Covrig, Tanko, Kurko, Ungureanu, Szocs; Cine, Szolossy, Vargyas, S. Covrig. Antrenor Andrei Țepeș.

Sursa: CS Ocna Mureș (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa Satelor 2024, faza a doua, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie | Vezi echipele calificate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Satelor 2024 își derulează faza a doua a grupelor, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie Cupa Satelor 2024, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri (fete din 2009 și mai tinere), și-a derulat faza întâi a grupelor. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea