Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: “Am pierdut lamentabil, deşi aveam încredere că putem scoate un rezultat pozitiv”

Metalurgistul Cugir nu a reuşit să oprească liderul sub Drăgana şi a pierdut cu 0-3, acelaşi Metalurgistul Cugir-FCM Baia Mare34scor înregistrat şi la partida tur. Deşi nu au avut un joc slab, cugirenii au întâmpinat probleme la finalizare, iar adversarii au punctat de două ori pe contraatac şi o dată după o schemă din lovitură liberă. Fotbaliştii din Cugir în frunte cu staff-ul tehnic au fost foarte supăraţi după partidă pe motiv că au avut încredere foarte mare într-un rezultat pozitiv.

Meciul de pe arena CSO Cugir a fost presărat cu toate ingredientele necesare unei partide reuşite. Goluri, ocazii, ambiţii mari şi chiar un cartonaş roşu. Căpitanul Metalurgistului Lucian Itu a văzut cartonaşul roşu aproape de minutul 60, la o fază comică provocată de arbitrul central şi asistentul 1. Primul i-a arătat cartonaşul galben lui Itu după o intrare întârziată la Bratima şi după câteva secunde l-a eliminat pe acesta pentru cumul de cartonaşe. Însă acest fapt era numai în carnetele celor doi “cavaleri ai fluierului”, care au produs vâlvă pe banca Metalurgistului, staff-ul dorind să îi lămurească pe aceştia că Itu se află la prima avertizare. În momentul în care se îndrepta spre cabine, Itu a fost chemat înapoi, iar centralul şi-a făcut “mea culpa” spre stupoarea celor prezenţi la partidă.

*Coroian: “Am pierdut lamentabil”

Cristian Coroian, antrenorul de pe banca Metalurgistului a fost extrem de supărat după încheierea partidei şi a precizat că nu se aştepta la o astfel de desfăşurare a jocului. “Este un meci pe care l-am pierdut lamentabil deşi aveam mari speranţe că o să obţinem un rezultat bun. Îmi asum acest eşec şi consider că am abordat greşit partida, iar acest lucru a condus la înfrângere. Jocul echipei nu mai contează, când rămâne rezultatul. Ştiam care este atuul celor de la Baia Mare şi exact acolo ne-au surprins. Atât am putut astăzi din păcate şi îmi pare rău că nu am reuşit mai mult, deşi noi am avut aşteptaări mari. Sunt convins că putem să jucăm mai bine”, a afirmat Cristian Coroian.

Tudor Stan

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...