Rămâi conectat

Actualitate

Crin Antonescu: Vom convoca marți Delegaţia Permanentă a PNL pentru a decide ieşirea din Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică seară că o reuniune a Delegaţiei Permanente va fi convocată marţi seară pentru a stabili retragerea tuturor miniştrilor din Guvern și că opţiunea premierului Victor Ponta este clară în privinţa acceptării propunerilor liberalilor, după cum informează Mediafax.

Întrebat dacă le va cere miniştrilor liberali să demisioneze, în cazul în care nu va primi un răspuns din partea premierului Victor Ponta privind acceptarea nominalizărilor PNL, Crin Antonescu a răspuns:

Da. Adică va avea loc o Delegaţie Permanentă, pentru că intrarea sau ieşirea dintr-un Guvern nu sunt un lucru pe care îl decide un om, nici măcar preşedintele partidului. Dar eu, ca preşedinte, eu cred că asta trebuie făcut, pentru că lipsa unui răspuns nu-i, de fapt, o lipsă de răspuns, ci un răspuns. Avem luni şi marţi Parlamentul şi luni şi marţi se poate reface Guvernul, aşa cum este normal să fie făcut. Dacă în acest sens, şi nu am nicio îndoială că nu se va întâmpla asta, pentru că altfel aş fi fost eu sau alţii dintre colegii mei contactaţi pentru a angaja o discuţie măcar mâine (luni – n.r.), pentru că totuşi camerele Parlamentului nu se pot convocat de la un minut la altul”.

Crin Antonescu a mai spus că Delegaţia Permanentă a PNL va fi convocată marţi seară.

E foarte clar că nu există intenţia unei noi discuţii şi, mai cu seamă, că nu asta e esenţial, nu există intenţia convocării camerelor, pentru mâine cel puţin. Poate că mâine va fi această discuţie, dar din punctul meu de vedere semnele sunt foarte clare. Şi nu e vorba aici de liniile telefonice sau de când sunt ocupate telefoanele sau nu, ci este vorba de un răspuns clar, de o opţiune clară pe care primul ministru o face„, a mai afirmat Antonescu.

Reuniunea liberalilor urmează să aibă loc la o zi după termenul stabilit de PNL pentru a aştepta răspunsul PSD în privinţa nominalizărilor în Guvern. De altfel, PSD are programată luni şedinţa Biroului Permanent Naţional.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea