Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Crima de la Partoș. Victima care a supraviețuit odiosului atac are nevoie de sânge. Apel pentru donatorii care îi pot salva viața lui Călin Drâmbărean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Drâmbărean, bărbatul care a supraviețuit după ce a fost atacat în mod criminal în propria casă, în cartierul albaiulian Partoș, este în stare gravă și are nevoie de transfuzie de sânge. Familia face apel la prieteni, pe rețeaua de socializare, să doneze la Centrul de Recoltare din Alba Iulia.

”Avem nevoie urgent de sânge …. Acum două săptămâni eram cu toții îngroziți de crima oribilă din Alba Iulia, azi urmările ei sunt vizibile și greu de transpus în cuvinte. Unchiul meu, Călin, a supraviețuit miraculos, dar este în stare gravă la spital și are nevoie urgentă de sânge. Cei care putem dona, haideți să mergem mâine dimineață, la ora 7.30 la centrul de recoltare din curtea Spitalului judetean Alba. Pentru ca sangele sa poata fi folosit, azi este important sa nu se consume alcool, grasimi si sa nu existe medicatie pt boli cronice sau interventii chirurgicale mai recente de 6 luni. Va rog distribuiti mesajul. Multumesc”, este apelul postat pe rețeaua de socializare.

Citește și FOTO: CRIMĂ terifiantă în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie a fost găsită fără suflare în propria gospodărie, iar fiul acesteia a ajuns la spital cu leziuni grave

Reamintim că, în 16 iulie 2017, o femeie în vârstă de 80 de ani, a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

În urma autopsiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.

Criminalul, un tânăr de 24 de ani, arestat pentru omor calificat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 21.07.2017, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului LUPU MĂDĂLIN-MIKI, în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

În cursul zilei de 21.07.2017, urmează a se sesiza judecătorul de drepturi și libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 14.07.2017, în jurul orelor 10,00, inculpatul LUPU MĂDĂLIN-MIKI, aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, a pătruns fără drept în curtea și în casa locuinței victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani și a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuință situată în municipiul Alba – Iulia, județul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea