Rămâi conectat

Ştirea zilei

CRIMA de la BLAJ: Doi suspecți, reținuți, sunt cercetați pentru omor și tulburarea liniștii publice. Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a oferit detaliile crimei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 06.09.2020, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de doi inculpaţi, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 05/06.09.2020, în jurul orelor 01,00, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Blaj, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au exercitat lovituri cu pumnii şi picioarele asupra unei persoane de sex masculin care nu a putut fi identificată până la acest moment. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpaţi, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea