Rămâi conectat

Sport

Crescut de UTA, portarul Roberto Bodea (Performanţa Ighiu) abia aşteaptă derby-ul cu ASU Poli Timişoara | ”Scopul nostru este să luăm puncte în deplasarea din Banat”, afirmă goalkeeperul liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Roberto Bodea Performanta Ighiu 5Cu siguranţă, partida ASU Poli Timişoara – Performanţa Ighiu, derby-ul pentru promovare din Seria a 4-a a Ligii a 3-a este una specială pentru Roberto Bodea, portarul liderului condus de Adorian Himcinschi.

Crescut în curtea UTA-ei, rivala fotbalistică a Timişoarei, goalkeeperul în vârstă de 22 de ani nu a apucat încă să evolueze într-un meci al orgoliilor din Banat la nivel de seniori. “Dacă eram echipier al formaţiei din Arad era altceva, un asemenea meci cu Poli trebuia câştigat. Simţeam rivalitatea, ştiu atmosfera din Arad înaintea unor dueluri cu Timişoara, când suporterii ne transmiteau o stare aparte de spirit”, a spus Roberto.

*Roberto Bodea, cel mai bun goalkeeper al seriei

Între buturile nou-promovatei debutante în eşalonul terţ şi cocoţată în fotoliul de lider, Roberto Bodea şi-a demonstrat din plin calităţile, cifrele vorbind de la sine: cel mai bun portar al Seriei a 4-a, cu numai 13 goluri primite în 23 de partide (un total de 2057 minute, o medie de 0,56 goluri/ meci) “Partida va fi un derby, atât prin prisma luptei la promovare, dar şi a atmosferei senzaţionale create de suporterii din Timişoara. Îmi doresc enorm să câştigăm acolo”, a declarat portarul originar din Arad, amic cu Bilia (fundaşul lui ASU Poli). “Este un meci deosebit pe care abia aştept să-l disput. Scopul nostru este să venim cu punct sau puncte de la Timişoara, pentru a ne îndeplini obiectivul. M-aş bucura să câştig un astfel de derby, atât pentru Performanţa Ighiu, dar şi pentru mine, ca «utist», să mă bucur că am învins Poli”, a încheiat Roberto Bodea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea