Rămâi conectat

Actualitate

Credit de nevoi personale: Câte luni trebuie să ai lucrate pentru a putea lua un împrumut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Credit de nevoi personale: Câte luni trebuie să ai lucrate pentru a putea lua un împrumut

Obținerea unui credit de nevoi personale necesită o anumită vechime în muncă, ce trebuie să fie atestată de anumite documente. Pe lângă acestea mai este nevoie și de alte acte care să completeze dosarul de solicitare a creditului.

Obținerea unui credit de nevoi personale poate fi o decizie financiară semnificativă, așa că cel mai bine este să-l faci unul inteligent. Este bine să te documentezi înainte și să știi ce documente se cer la bancă, înainte de a face o vizită într-o astfel de instituție.

În funcție tipul de împrumut ai nevoie, vei avea la dispoziție destul de multe opțiuni. Cea mai rapidă și simplă modalitate de a obține un credit de nevoi personale este să mergi la banca cu care ai deja o relație preexistentă.

Discutând cu o persoană și examinând o cerere de împrumut, de multe ori aceasta se poate aproba pe loc. În plus, împrumutul tău va fi la aceeași bancă, ceea ce face gestionarea plății puțin mai confortabilă.

Documentele necesare pentru întocmirea dosarului pentru creditul de nevoie personale, diferă de la o bancă la alta. Unele bănci cer mai multe documente, altele mai puține. Indiferent de banca la care te decizi să apelezi, există anumite acte care îți vor fi solicitate obligatoriu.

Pe anumite documente, îți va fi solicitată și o anumită vechime în muncă și dovada unei continuități, ca să poți accesa creditul. Și aceasta este diferită de la o bancă la alta. Iată câte luni trebuie să ai lucrate pentru un credit de nevoi personale.

Câte luni trebuie să ai lucrate pentru un credit de nevoi personale

Pentru a putea accesa un credit de nevoi personale este necesar să ai o anumită vechime în muncă. Vechimea de care se ține cont, variază de la o bancă la alta. În timp ce unele pot cere o vechime de minim 3 luni la noul loc de muncă, în general, cele mai multe bănci cer o vechime în muncă de minim 1 an de zile.

Sursa: playtech.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea