Rămâi conectat

Actualitate

Credit de nevoi personale: Câte luni trebuie să ai lucrate pentru a putea lua un împrumut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Credit de nevoi personale: Câte luni trebuie să ai lucrate pentru a putea lua un împrumut

Obținerea unui credit de nevoi personale necesită o anumită vechime în muncă, ce trebuie să fie atestată de anumite documente. Pe lângă acestea mai este nevoie și de alte acte care să completeze dosarul de solicitare a creditului.

Obținerea unui credit de nevoi personale poate fi o decizie financiară semnificativă, așa că cel mai bine este să-l faci unul inteligent. Este bine să te documentezi înainte și să știi ce documente se cer la bancă, înainte de a face o vizită într-o astfel de instituție.

În funcție tipul de împrumut ai nevoie, vei avea la dispoziție destul de multe opțiuni. Cea mai rapidă și simplă modalitate de a obține un credit de nevoi personale este să mergi la banca cu care ai deja o relație preexistentă.

Elit - Gustul Desăvârșit

Discutând cu o persoană și examinând o cerere de împrumut, de multe ori aceasta se poate aproba pe loc. În plus, împrumutul tău va fi la aceeași bancă, ceea ce face gestionarea plății puțin mai confortabilă.

Documentele necesare pentru întocmirea dosarului pentru creditul de nevoie personale, diferă de la o bancă la alta. Unele bănci cer mai multe documente, altele mai puține. Indiferent de banca la care te decizi să apelezi, există anumite acte care îți vor fi solicitate obligatoriu.

Pe anumite documente, îți va fi solicitată și o anumită vechime în muncă și dovada unei continuități, ca să poți accesa creditul. Și aceasta este diferită de la o bancă la alta. Iată câte luni trebuie să ai lucrate pentru un credit de nevoi personale.

Câte luni trebuie să ai lucrate pentru un credit de nevoi personale

Pentru a putea accesa un credit de nevoi personale este necesar să ai o anumită vechime în muncă. Vechimea de care se ține cont, variază de la o bancă la alta. În timp ce unele pot cere o vechime de minim 3 luni la noul loc de muncă, în general, cele mai multe bănci cer o vechime în muncă de minim 1 an de zile.

Sursa: playtech.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări în zona Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări în zona Alba Iulia Nord

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, 31 martie, se efectuează lucrări de reparații la rosturile de dilatație pe Autostrada A10 Sebeș – Turda.

De asemenea, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, pe sensul de mers către Turda, la kilometrul 17+600 de metri, sunt restricționate benzile 1 și 2 pentru efectuarea unor lucrări de reparații la rosturile de dilatație.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din acest motiv, vineri, până la ora 16.00, traficul se desfășoară doar pe banda de urgență.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Bacalaureat 2023 – sesiunea specială: Înscrierile sunt pe 11-12 mai, iar probele încep pe 15 mai. CALENDAR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2023 – sesiunea specială: Înscrierile sunt pe 11-12 mai, iar probele încep pe 15 mai. CALENDAR

Sesiunea specială a Bacalaureatului 2023, supranumită „bacalaureatul olimpicilor”, va avea loc în perioada 11-29 mai, conform calendarului aprobat prin ordin de ministru.

Actul normativ a fost adoptat pe 16 martie, semnat chiar de Ligia Deca, ministra Educației, și a fost publicat în Monitorul Oficial două săptămâni mai târziu, pe 30 martie, fără să existe un anunț din partea Ministerului Educației, pentru elevi, în aceste două săptămâni, pentru ca aceștia să știe în ce perioadă vor avea probele, dacă ordinul a fost semnat cu doar două luni înaintea examenelor. Reamintim că ministra Deca a declarat că „predictibilitatea” este o prioritate a mandatului său.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii trecuți la română matematică și disciplina la alegere pentru elevii de clasa a 12-a

În prima zi de mandat, Ligia Deca a anunțat: „Un obiectiv esențial al mandatului meu este tocmai asigurarea caracterului predictibil al măsurilor educaționale, astfel încât elevii, profesorii și părinții să știe din timp cum se desfășoară procesul de învățământ”.

Revenind la ordinul care aprobă calendarul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat — 2023, acesta prevede că pot participa absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în aceeași perioadă cu examenul național de bacalaureat — 2023 — sesiunea iunie—iulie și/sau pentru absolvenții de liceu care susțin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii.

Probele vor avea loc la centre de examen din județul Prahova, conform prevederilor actului normativ. „Comisia județeană de bacalaureat a Inspectoratului Școlar Județean Prahova stabilește componența comisiilor de bacalaureat de evaluare/echivalare/recunoaștere a nivelurilor de competență din cadrul probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, a comisiilor de bacalaureat din centrul de examen și din centrul zonal de evaluare”.

Cel mai recent, în 2019 a mai fost organizată această sesiune de Bac la Ploiești, în Prahova, la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, când au participat 147 de elevi și dintre ei 125 au promovat, conform Ministerului Educației.

Calendarul sesiunii speciale de Bacalaureat 2023

11—12 mai 2023 – Înscrierea candidaților la sesiunea specială de examen
15 mai 2023 – Limba și literatura maternă — proba E)b) — proba scrisă
16 mai 2023 – Proba obligatorie a profilului — proba E)c) — proba scrisă
17 mai 2023 – Proba la alegere a profilului și specializării — proba E)d) — proba scrisă
18 mai 2023 – Limba și literatura română — proba E)a) — proba scrisă
19 mai 2023 – Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
22—23 mai 2023 – Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
24 mai 2023 – Evaluarea competențelor digitale — proba D
25 mai 2023 – Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
26 mai 2023 – Afișarea rezultatelor până la ora 12.00 Depunerea contestațiilor (între orele 12.00—14.00)
26—29 mai 2023 – Rezolvarea contestațiilor
29 mai 2023 – Afișarea rezultatelor finale


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

„Vânătoarea de vize de flotant”: Cât costă micile înțelegeri ale părinților pentru o adresă fictivă pentru înscrierea în clasa pregătitoare. Soluția Ministerului de Interne

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început marea vânătoare pentru vizele de flotant, după ce joi 30 martie 2023, au fost publicate listele circumscripțiilor și numărul de locuri și clasele pe unități de învățământ.

Şcolile au afişat joi numărul de clase şi străzile arondate lor, iar părinţii au umplut reţelele sociale cu anunţuri în care cer rezidenţă în zonă. Micile înţelegeri pentru adresa fictivă costă de la câteva sute de lei până la sute de euro. Nu este ilegal, doar imoral, spun directorii de şcoli. Copiii vor ajunge să înveţe în clase supraaglomerate şi după un orar obositor, în trei schimburi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: Înscriere la clasa pregătitoare 2023 în Alba: LISTA circumscripțiilor și numărul de locuri și clasele pe unități de învățământ

„Caut viză de flotant”. Grupurile de pe reţelele sociale s-au umplut cu astfel de anunţuri – părinţii copiilor care intră la toamnă în clasa pregătitoare caută cea mai bună şcoală. Pentru mulţi, acea şcolă este departe de cea la care sunt arondaţi. Ca să oprească fenomenul, ministerul de Interne vrea o nouă regulă – cel mult 10 persoane înscrise la o adresă. Proiectul de lege a fost trimis la Parlament.

Între timp, directorii şcolilor nu au de ales. Legislaţia îi obligă să înscrie toţi copiii ai căror părinţi fac dovada că locuiesc în zona arondată, cu domiciliu stabil sau viză de flotant. Părinţii cred că autorităţile sunt de vină.

Autorităţile atrag atenţia părinţilor şi asupra locurilor limitate la o clasă. Cererile de înscriere în clasa pregătitoare se depun între 3 şi 18 mai, iar listele finale vor fi afişate pe 31 mai. Aproape 170.000 de locuri sunt disponibile în şcolile din toată ţara.

Sursa: observatornews.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare