Rămâi conectat

Cultură Educație

Creanţele fiscale ale debitorilor din Cugir au fost anulate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, creanţele fiscale restante aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, mai mici de 10 zile, se anulează. Anual prin hotărâre a Guvernului se stabileşte plafonul creanţelor fiscale care pot fi anulate.
Printr-un raport de specialitate, Serviciul de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Cugir a propus anularea creanţelor fiscale restante la bugetul local, ale unor debitori, aflate în sold la 31 decembrie 2010. De aceste prevederi guvernamentale, la Cugir beneficiază 220 de persoane care au datorii neachitate cuprinse între 1 leu şi 10 lei, suma totală ridicându-se la aproape 11 milioane de lei vechi. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral încep astăzi, 4 martie, simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi. Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea