Rămâi conectat

Ştirea zilei

Coșmarul unui minor de 10 ani, din Alba, violat de un bărbat de 46 de ani: Suspectul, arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Coșmarul unui minor de 10 ani, din Alba, violat de un bărbat de 46 de ani: Suspectul, arestat preventiv

Un copil în vârstă de numai 10 ani a fost violat de către un bărbat din Vințu de Jos. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus la data de 22.09.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M. (în vârstă de 46 ani) pentru săvârşirea infracţiunii de viol prev. de art.218 alin.1 şi 3 lit. c C.pen.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a reieşit că există probe din care rezultă că:

În data de 17.09.2021, în jurul orei 15:30, inculpatul M., în timp ce se afla în curtea imobilului din Vinţu de Jos, i-a propus minorului P., în vârstă de 10 ani, să se deplaseze în şopru, inculpatul spunând că îi va da 2 lei. Minorul s-a deplasat în şopru, unde inculpatul l-a constrâns, ameninţându-l să stea şi să nu spună nimănui, că altfel se va întâmpla ceva rău, după care inculpatul i-a dat jos pantalonii şi timp de aproximativ 1 minut i-a efectuat un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorului de a se opune, datorată vârstei sale. Inculpatul a încetat raportul sexual şi i-a tras pantalonii în sus minorului când a auzit că se apropie bunica acestuia din urmă.

La data de 21.09.2021, organul de cercetare penală a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 ore, iar la data de 22.09.2021, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M. pe o perioadă de 30 zile, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, fiind dispusă luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale si formularea propunerii de luare a măsurii arestării preventive sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului şi prevenirea săvârşii unor alte infracţiuni, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea