Rămâi conectat

Actualitate

COȘMARUL trăit de o fată din Țara Moților: Un bărbat s-a oferit să o ducă acasă cu mașina și a vrut să o violeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

COȘMARUL trăit de o fată din Țara Moților: Un bărbat s-a oferit să o ducă acasă cu mașina și a vrut să o violeze

La data de 11 iulie 2022, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, față de un bărbat de 42 de ani, din comuna Buceș, județul Hunedoara, care locuiește fără forme legale în Abrud.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 10 iulie, în contextul în care s-a oferit să o ducă acasă, de la o petrecere, pe o tânără de 31 de ani, din comuna Roșia Montană, ar fi oprit autoturismul pe marginea unei străzi din Abrud și i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

Fiind refuzat, bărbatul ar fi agresat-o și ar fi determinat-o să se dezbrace. Tânăra a reușit să iasă din autoturism și să se ascundă într-un adăpost de animale unde a rămas până în dimineața zilei de 11 iulie, când a fost găsită de polițiștii, aceștia fiind sesizați de doi cetățeni, care i-a găsit hainele și telefonul mobil, pe marginea drumului și au auzit-o strigând după ajutor.

În cursul zilei de ieri, 12 iulie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe de altă parte dereglementarea pe partea de taximetrie, a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. „Cu privire la transportul de persoane, a existat agitaţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea