Rămâi conectat

Sport

Corvinul Hunedoara – CS Ocna Mureș, în etapa a 10-a | Misiune imposibilă în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întâlnire disproporționată lângă furnale, sâmbătă, ora 15.00, în etapa a 10-a a eșalonului terț (prima din retur). CS Hunedoara, lider cu maximum de puncte al Seriei 9, primește vizita grupării din orașul salin, situată pe locul al 8-lea, cu 8 puncte.

Va fi o misiune imposibilă pentru ocnamureșeni împotriva marii favorite la accederea în eșalonul superior (9 victorii, cel mai bun atac și cea mai puternică defensivă, golaveraj 24-5). Asta întrucât “Soda dragă” suferă la greu în campionat în urma parcursului din Cupa României, acumulând 3 înfrângeri consecutive și un singur punct în ultimele 5 întâlniri. În plus, vizitatorii nu se simt deloc confortabil pe terenuri străine în acest campionat, un singur egal, la Alba Iulia, cu CSU, urmat de 3 insuccese. În plus, sunt și probleme de efectiv câtă vreme Ceaca este suspendat (3 etape), Căt. Creț și Al. Kiraly – accidentați, iar situația lui Coltor rămâne neclară (a fost plecat la o competiție europeană de minifotbal). În ultimele două dispute “face to face”, Corvinul a învins clar, 4-1 la Hunedoara (toamna trecută) și 4-0 pe “Stadionul dragostei” (în startul actualului sezon).

“Un test extrem de dificil, nu suntem în efectiv complet, ne lipsesc echipieri importanți, suntem doar 13 jucători de câmp valizi. Ne dorim să realizăm un joc bun și să echilibrăm prin atitudine decalajul valoric, oponentul având calitate atât ca echipă cât și individual”, a precizat Dan Roman, acesta contând pe revenirile lui D. Ghiță și D. Mic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea