// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Corneliu Mureșan revine, oficial, pe funcția de director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia. A obținut cel mai mare punctaj la concursul organizat de MTS

Consilierul județean PSD Corneliu Mureșan este, oficial, noul director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia. Potrivit rezultatelor publicate de Ministerul Turismului și Sportului, el a obținut 89, 50 de puncte la concursul organizat în data de 8 august.

Corneliu Mureşan a mai deținut această funcție începând cu luna noiembrie 2013, când a fost numit în locul fostului director Nicolae Nistor, care a dorit să se pensioneze din cauza problemelor de sănătate.

Începând din 26 mai 2016, prin Ordin al Ministrului Tineretului şi Sportului, la conducerea clubului a fost numit Liviu Coacăză. Acesta s-a înscris la concursul organizat de MTS dar a fost repins din cauza rezultatului foarte slab – doar 11 puncte.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419