Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Corneliu Mureșan: „Este necesară identificarea unei zone pentru amenajarea unei pârtii la o cotă mai înaltă în Munții Apuseni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Corneliu Mureșan: „Este necesară identificarea unei zone pentru amenajarea unei pârtii la o cotă mai înaltă în Munții Apuseni”

Serbările Zăpezii de la Arieșeni se desfășoară, din nou, fără zăpadă și fără condiții de practicare a sporturilor de iarnă, ceea ce aduce mari prejudicii economice proprietarilor de unități de cazare din întreaga zonă a Munților Apuseni.

Pentru ca turismul pe timp de iarnă să nu aibă de suferit este necesară identificarea unei zone pentru amenajarea unei pârtii la o cotă mai înaltă în Munții Apuseni, astfel încât să existe condiții prielnice de schi pe tot sezonul rece.

Am abordat această temă, chiar zilele trecute, cu Lucian Rus, secretar de stat la Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Există surse de finanțare pentru amenajarea de pârtii de schi în Apuseni, la cote mai înalte, dar este necesar ca autoritățile județene conduse de PNL să depună proiecte și să aibă o viziune în această direcție


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Iulia Mărincean Fabian: Militez pentru dreptate și echitate! La conducerea Consiliului Județean Alba este timpul pentru schimbul de generații!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iulia Mărincean Fabian: Militez pentru dreptate și echitate! La conducerea Consiliului Județean Alba este timpul pentru schimbul de generații! Sunt Iulia Mărincean Fabian, am 34 de ani, sunt căsătorită și am un copil. Sunt originară din Alba Iulia și avocat de profesie. Am ales să candidez pentru funcția de consilier județean întrucât îmi doresc dreptate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea