Rămâi conectat

Politică Administrație

Corneliu Mureșan: „Este necesară identificarea unei zone pentru amenajarea unei pârtii la o cotă mai înaltă în Munții Apuseni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan: „Este necesară identificarea unei zone pentru amenajarea unei pârtii la o cotă mai înaltă în Munții Apuseni”

Serbările Zăpezii de la Arieșeni se desfășoară, din nou, fără zăpadă și fără condiții de practicare a sporturilor de iarnă, ceea ce aduce mari prejudicii economice proprietarilor de unități de cazare din întreaga zonă a Munților Apuseni.

Pentru ca turismul pe timp de iarnă să nu aibă de suferit este necesară identificarea unei zone pentru amenajarea unei pârtii la o cotă mai înaltă în Munții Apuseni, astfel încât să existe condiții prielnice de schi pe tot sezonul rece.

Am abordat această temă, chiar zilele trecute, cu Lucian Rus, secretar de stat la Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Există surse de finanțare pentru amenajarea de pârtii de schi în Apuseni, la cote mai înalte, dar este necesar ca autoritățile județene conduse de PNL să depună proiecte și să aibă o viziune în această direcție


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri O listă publicată de stirileprotv.ro arată numele vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024, iar fostul edil de la Alba Iulia, Mircea Hava, nu figurează în primele 19 poziții. În schimb, Victor Negrescu este pe locul 6. Desigur lista nu este oficială, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea