Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cornel Murg: La Mulți Ani de Ziua Pompierilor!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În aceeaşi zi a fiecărui an, sărbătorim Ziua Pompierilor. De 13 septembrie, le urăm „La Mulţi Ani!” celor care intervin în cele mai multe situaţii care stau sub semnul urgenţei. Şi totuşi, sunt ani şi zile de 13 septembrie, în care gândurile de bine şi recunoştinţa publică au nevoie de un plus de energie.

În 2012, evenimentele din judeţul Alba care au avut nevoie de intervenţia pompierilor au fost frecvente. Am avut parte de incendii care au trebuit stopate, oameni din localităţi izolate care au avut nevoie de apă, situaţii în care prezenţa pompierilor a fost esenţială. Mai mult decât o datorie, această misiune asumată de a rezolva rapid şi eficient o situaţie de urgenţă, e un fel de a fi. Sunt convins că mare parte din succesul pompierilor din judeţul Alba se datorează profesionalismului, seriozităţii şi curajului fiecăruia dintre ei.

Sunt unul dintre oamenii care au avut ocazia să vadă cum acţionează şi reacţionează pompierii, cum se mobilizează, cum intervin, cu câtă eficienţă soluţionează acele urgenţe care cer intervenţia lor. Pentru tot ceea ce aţi făcut până acum, vă felicit! Pentru tot ceea ce veţi face de acum înainte, vă doresc multă sănătate, putere de muncă şi mult succes!

Sunteţi, toţi şi fiecare dintre voi, o mândrie pentru judeţul Alba şi pentru ţară.

La Mulţi Ani!

Subprefectul judeţului Alba
Cornel MURG


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea